Plant en speur mee op 6 maart bij Kinderboerderij Dierendorp

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Het voorjaar komt eraan. Dat zie je overal om je heen. Op woensdag 6 maart kun jij jouw omgeving opvrolijken! Kom jij ook naar Kinderboerderij Dierendorp? De activiteit is van 14:00 tot 16:00 uur.

Speuren en bloembollen planten

Je krijgt een speurkaart om het voorjaar te zoeken op de kinderboerderij. Ook kun jij er zelf voor zorgen dat het voorjaar een beetje dichterbij komt. Op het erf van Kinderboerderij Dierendorp mag je een aantal bloembollen planten zodat alles er straks kleurig bij staat. Daarnaast mag je nog een eigen bloempotje beschilderen en daarin een bloembol planten zodat het er thuis ook fleurig uitziet.

Deelname

Deze activiteit is geschikt van kinderen van 4 tot 12 jaar. Deelname aan deze middag is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.  

NME Heemskerk  

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op facebook!  

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing