Stembus verkiezing geopend: wie woont in het duurzaamste huis van Noord-Holland?

Door: Jan Pronk

NOORD-HOLLAND – Welke woning verdient de titel ‘Duurzaamste huis van de Noord-Holland’? Van 14 februari tot en met 1 maart kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun duurzame huis. Negen Noord-Hollandse genomineerden vertellen graag over hun aanpak en laten nu trots het resultaat zien. Ook uit deze gemeente doet een woning mee. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Noord-Holland.

De stemronde is onderdeel van de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert deze verkiezing om huiseigenaren de welverdiende waardering te geven voor hun prestaties. Daarnaast biedt het een podium om voorbeelden van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen.

Een landelijke winnaar
In elke provincie wordt op 4 maart het huis met de meeste winnaars uitgeroepen tot het Duurzaamste Huis van de provincie. Uit de twaalf provinciale winnaars kiest een vakjury op 22 maart de landelijke publiekswinnaar van de verkiezing. Meer informatie over de deelnemers en het stemmen is te vinden op: verkiezing.duurzamehuizenroute.nl/stemmen

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing