Adverteren op de radio

Dagelijks luisteren duizenden mensen naar Radio Beverwijk. Uit onderzoek blijkt dat de omroep binnen de gemeente Beverwijk een naamsbekendheid heeft van maar liefst 88%, terwijl 52% van de ondervraagden aan geeft Radio Beverwijk wel eens te beluisteren. Een advertentiecampagne via Radio Beverwijk is dus een uitstekende wijze om potentiële klanten te bereiken. Radioreclame wordt niet doorgebladerd of weggezapt en eindigt niet zoals gedrukte reclame in de prullenbak. Adverteren via Radio Beverwijk is dus een zeer geschikt onderdeel van uw mediacampagne. En voor de prijs hoeft u het echt niet te laten...!

Weekpakket: 75,- euro

Een week lang vijf commercials per etmaal op door uzelf te selecteren tijden (op basis van beschikbaarheid). Totaal dus 7 x 5 = 35 commercials, ideaal voor het promoten van een speciale actie of een nieuw product.

Maandpakket: 150,- euro

Uw commercial wordt gedurende een maand vier maal per etmaal op wisselende tijden uitgezonden. U heeft geen invloed op de uitzendtijden, deze worden door de omroep bepaald door middel van een rotatiesysteem.

De genoemde tarieven zijn exclusief BTW en gelden voor alle commercials met een lengte tot en met 30 seconden. Voor spots langer dan 30 seconden wordt een meerprijs naar rato berekend.

Algemene informatie

De kosten voor adverteren bij Radio Beverwijk worden vooraf in rekening gebracht. Uitzending van een commercial of plaatsing van een banner volgt zodra de betaling bij ons is ontvangen. Prijswijzigingen voorbehouden. De schriftelijk tussen beide partijen overeengekomen prijs per campagne is bindend. Wilt nu nadere informatie over adverteren via Radio Beverwijk? Klik dan hier om een mailtje te verzenden of bel 's morgens tussen 10:00 en 12:00 uur naar de studio om een afspraak te maken. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat.

Adverteren op onze website

U kunt natuurlijk ook adverteren via onze website. Op onze website treffen de bezoekers lokale nieuwsberichten aan, maar ook achtergrondinformatie bij onze programma's en de agenda met activiteiten in de gemeente Beverwijk. Er zijn dus voldoende redenen voor bezoekers van onze website om nog eens terug te komen.

Doordat hier al jarenlang vrijwel dagelijks nieuwsberichten worden gepubliceerd, heeft onze website een uitstekende reputatie opgebouwd. Voor ondernemers is dit dus een zeer interessante optie voor het plaatsen van een reclame. Heeft u belangstelling voor deze optie? Neem dan contact op met Lequal Digital Marketing voor meer informatie.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing