HET HOUTEN HUIS

Radio Beverwijk steunt de LINDA.foundation

 

Klik HIER om direct te doneren


Van 19 tot en met 22 december zendt Radio Beverwijk een speciaal programma uit, rechtstreeks vanuit 'Het Houten Huis' op het Stationsplein te Beverwijk. Dit programma zal geheel in het teken staan van een inzamelingsactie voor de LINDA.foundation. Iedereen kan meedoen door zelf een actie op touw te zetten en de opbrengst daarvan te doneren. Je kunt tijdens de speciale uitzending tegen betaling een verzoekplaat aanvragen, je kunt optredens bijwonen en ter plekke doneren. Met de opbrengst van het project kan de LINDA.foundation de kinderen van gezinnen in Beverwijk die het financieel moeilijk hebben een extra steuntje in de rug geven.

Armoede is niet eerlijk...! Kinderen van ouders die moeten rondkomen met een minimum inkomen, krijgen soms niet eens elke dag een warme maaltijd. Ze kunnen niet mee op schoolreisjes en ze gaan zelf haast nooit op vakantie. Om deze gezinnen te ondersteunen, zamelt de LINDA.foundation geld in. Alle onkosten van die organisatie worden door Linda de Mol betaald, dus het ingezamelde geld komt daadwerkelijk helemaal bij de gezinnen terecht die het zo goed kunnen gebruiken. Er wordt overigens geen geld uitgekeerd aan deze gezinnen, ze krijgen hun presentje in de vorm van cadeaukaarten die te besteden zijn bij Albert Heijn, C&A, HEMA en Intertoys.

Kom jij ook in actie? Laat het ons weten als je een goed idee hebt, dan kunnen we jouw idee onder de aandacht brengen van onze luisteraars. Mail naar hethoutenhuisbeverwijk@gmail.com voor meer informatie. Op allerlei locaties in Beverwijk kom je inmiddels de speciale donatieboxen van de LINDA.foundation tegen. Het zijn kleine, zwarte kartonnen boxjes, die je bijvoorbeeld ziet staan op toonbanken van winkels en bij diverse andere bedrijven waar veel bezoekers komen. Doe hierin bijvoorbeeld je wisselgeld wanneer je een aankoop doet of gooi er gewoon een bedrag in dat je kunt missen. Doe het wel op tijd, want de inhoud van al deze donatieboxen telt natuurlijk mee voor de totaalstand van onze actie.

Je kunt natuurlijk ook direct online doneren. Dat kan via de website van de LINDA.foundation. Wanneer je deze link volgt, kom je direct op onze eigen actiepagina terecht. Hier kun je op een veilige manier direct geld overmaken. Het geld gaat, zonder tussenkomst van Radio Beverwijk, direct naar de LINDA.foundation en wordt meegeteld bij het totaal van onze actie. Zo steun je de actie Het Houten Huis en daarmee dus ook de LINDA.foundation. Die organisatie zorgt er vervolgens voor dat het geld in Beverwijk zal worden besteed, zodat je dus ook nog eens de mensen uit je eigen gemeente helpt!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing