NIEUWSBRIEF

Word abonnee van onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Hierin maken we wijzigingen in de programmering bekend en kondigen we speciale programma's aan. Ook nemen we af en toe een kijkje achter de schermen en lees je allerlei wetenswaardigheden over Radio Beverwijk.

Als abonnee van onze nieuwsbrief heb je altijd een streepje voor, want je bent snel op de hoogte van wat zich zoal afspeelt in onze studio. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via het onderstaande formulier. Je krijgt vervolgens een mailtje van ons met een link erin. Door die link aan te klikken bevestig je dat je abonnee wilt worden van de nieuwsbrief. Enneh, het is gratis!

Privacybeleid
Door het invullen en verzenden van het onderstaande formulier verleent u Radio Beverwijk toestemming om uw gegevens te verwerken, voor zover dat noodzakelijk is voor de administratie van Radio Beverwijk en met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
Radio Beverwijk verwerkt persoonsgegevens uitsluitend als hulpmiddel binnen de eigen bedrijfsvoering en levert deze op geen enkele wijze door aan derde partijen, behoudens de eventuele partijen die zorg dragen voor de technische uitvoering van de bedrijfsprocessen.
Een ieder heeft het recht om te informeren over welke gegevens Radio Beverwijk van hem/haar beschikt, en om correcties, aanvulling, dan wel verwijdering van deze gegevens te eisen. Radio Beverwijk zal in redelijkheid aan deze eis voldoen. Indien u meent dat Radio Beverwijk niet correct met uw persoonsgegevens omgaat, heeft u het recht hierover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing