0251 Dj Contest in club ‘t Steegje

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - House, hardstyle en drum & bass zijn drie populaire muziekstromingen bij jongeren op dit moment in Beverwijk en omstreken. Net als in voorgaande jaren willen wij van jongerenwerkteam Nul251 weten wie nu eigenlijk de beste house, hardstyle of drum & bass dj van Beverwijk en omstreken is? En welke van deze drie stromingen is nu eigenlijk het populairst?. Op vrijdag 12 januari zal in club ‘t Steegje de eerste voorronde starten van de 0251 dj contest in deze regio plaatsvinden. Iedereen in de leeftijd van 12 jaar tot en met 27 jaar en woont in Beverwijk en omstreken kan zich nu inschrijven voor deze unieke wedstrijd. 

De eerste voorronde is voor de liefhebbers van dubstep, breakbeat en drum & bass. De tweede voorronde voor de housefreaks is op vrijdag 19 januari en de derde voorronde voor de hardstyle die hards  is op vrijdag 26 januari. Anders dan voorgaande jaren hebben we nu ook een halve finale. De eerste twee winnaars van elke voorronde gaat naar de halve finale op vrijdag 9 februari en de drie beste daarvan gaan naar de finale op vrijdag 23 februari.

Als je wilt meedoen stuur dan een mix van 30 minuten via www.wetransfer.com naar [email protected]. Het liefst met een eigen track erin (mag ook een intro zijn). Zet daarbij je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Uiteraard vinden wij het ook leuk om te oren waarom je meedoet. De deadline om je mix voor de eerste voorronde (drum & bass) in te sturen is woensdag 10 januari. De deelnemers die mee mogen doen zullen bericht ontvangen van ons tussen woensdag 10 en vrijdag 12 januari. De deadline voor de tweede voorronde (house) is maandag 15 januari. Je krijgt uiterlijk bericht op woensdag 17 januari. En de deadline voor de derde voorronde (hardstyle) is maandag 22 januari. Je krijgt uiterlijk bericht op woensdag 24 januari. In de voorrondes zelf zal door een jury van 3 personen je mix beoordeeld worden op techniek, platenkeuze en show/interactie met publiek of personeel. Daarnaast heeft het publiek zelf ook een stem. Dus hoe meer mensen je meeneemt die je aanmoedigen hoe groter de kans dat je wint. De winnaar van deze wedstrijd krijgt in ieder geval een waardebon van €250,00, te besteden bij onze sponsor Tone Control in Haarlem. Club ’t Steegje is in de Nieuwstraat Adres van club ’t Steegje: Nieuwstraat 7, 1941 JG Beverwijk. Voor vragen over de wedstrijd of over het evenement kan je mailen naar [email protected] of bel 0251-300300 (vragen naar William).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing