10 april is het theaterspektakel bij Dierendorp in Heemskerk

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Het is lente en bijna Pasen! Overal om je heen zie je bomen met knop, lentebloeiers en binnenkort misschien al jonge dieren. Een ideaal moment voor de vrolijkste en meest gekke lenteshow van het jaar!  

Pip & Pelle
Pip en Pelle komen op 10 april naar boerderij Dierendorp om de lente te vieren samen met de dieren. Alleen heeft Arie de Postbode wel een heel bijzonder ei gevonden op de boerderij, namelijk: een gouden ei...?! Het wordt weer een knotsgekke familievoorstelling.

Inschrijven
Schrijf je snel in om een plaats te reserveren, dit kan via onze site www.nmebeverwijkheemskerk.nl.

De familievoorstelling start om 14:30 en duurt 45 minuten met aansluitend een ‘meet en greet’. Schrijf je snel in, want er zijn slechts 35 plaatsen beschikbaar! De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

Wij verwelkomen u graag op woensdagmiddag 10 april op Kinderboerderij Dierendorp! Deelname is gratis en iedereen is welkom! Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1, Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij Dierendorp op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing