10 jaar Vitaliteitcentrum Heliomare / Tata Steel

Door: Jan Pronk

WIJK AAN ZEE - Van 9 tot en met 20 april viert Vitaliteitcentrum Heliomare het 10-jarig bestaan en daarmee ook de samenwerking met Tata Steel. In deze periode zijn er voor medewerkers van Tata Steel en hun gezinsleden (vanaf 16 jaar) gratis intakes en de mogelijkheid om mee te doen met  groepslessen. De officiële opening van het jubileum is op maandag 9 april om 17. 00 uur (inloop vanaf 16. 30 uur) met een lezing van Richard de Leth, Vitaliteitdeskundige bij OERsterk (Hoe kan je vitaal leven (ontspanning/beweging, voeding, regelmaat) en combineren met je werk.) Kom vrijblijvend langs en maak kennis met het Vitaliteitcentrum Heliomare.

In het Vitaliteitcentrum Heliomare kunnen medewerkers van Tata Steel én hun gezinsleden (vanaf 16 jaar) al tien jaar terecht voor vrije fitness. Verder voeren wij voor Tata Steel ‘Vitaal Op Maat!’ trajecten en ‘Multidisciplinaire Arbeidstrainingen’ uit. Tijdens de actieweken van 9 tot en met 20 april kunnen medewerkers en hun gezinsleden gebruik maken van de volgende acties: :

•gratis deelname aan groepslessen yoga, kickboksen, powergroepsles, virtual spinning, coretraining, circuittraining. Neem contact met ons op voor tijden en inschrijving.

•een gratis intake ter waarde van € 50,- bij afname van een abonnement. De intake duurt 45 minuten en bestaat uit verschillende metingen om uw beginsituatie te bepalen. Naar aanleiding hiervan wordt een persoonlijk en professioneel trainingsadvies opgesteld. U kunt zich via een van onderstaande telefoonnummers aanmelden. Let op: de intake is alleen gratis als u zich aanmeldt vóór of tijdens de actieperiode. Trainen in het Vitaliteitcentrum helpt bij een gezondere levensstijl, geeft een fitter gevoel, vergroot het werkplezier als ook de duurzame inzetbaarheid voor werk.Bij een abonnement ‘vrije fitness’ kunt u onder professionele begeleiding onbeperkt trainen binnen de openingstijden. Op maandag, dinsdag en donderdag is het Vitaliteitcentrum geopend van 8.00 tot 20.00 uur, op woensdag en vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Vitaliteitcentrum Heliomare

Zonnewijzerstraat 3, 1951 MP  Velsen-Noord.

Telefoon: (0251) 215 502 / 06 1065 776

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing