14 oktober Open Huis van Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zaterdag 14 oktober organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een Open Huis van 10.00 uur tot 15.00 uur. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid ondersteunt dit samen met Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis

90 jaar
Het Rode Kruis Ziekenhuis bestaat 90 jaar en het Open Huis op 14 oktober staat vol in het teken van dit jubileum. Beweeg als een negentigjarige in een speciaal ouderdomspak of loop door een levensgroot brein en zie hoe de hersenen van een ouder persoon werken.

 

Samen in actie
"Wij dragen de Stichting Vrienden van het Rode Kruis Ziekenhuis een warm hart toe. Zij zijn een belangrijke schakel tussen patiƫnt en ziekenhuis." Aldus Casper van den Bergh, manager divisie Commercie. "Daarom zijn wij tijdens de dag sponsor van het Rad van Fortuin en dragen actief bij aan de fondsenwervende acties van de Stichting. De opbrengst van de loterij gaat naar een opknapbeurt voor de buitenspeeltuin van het RKz". Het rad draait om 11.30, 12.30, 13.30 en 14.30 uur.

 

Iedereen is van harte welkom tijdens het Open Huis is op 14 oktober van 10 tot 15 uur aan de Vondellaan 13 in Beverwijk. Parkeren is tijdens deze dag gratis.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing