15e Rafael van der Vaart toernooi dat op zaterdag 2 juni 2018

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op 28 december 2018 bestaat B.V.V. De Kennemers 100 jaar!
Dit jubileum wordt uiteraard op meerdere momenten in 2018 gevierd. Belangrijk onderdeel daarvan is het 15e Rafael van der Vaart toernooi dat op zaterdag 2 juni 2018 wordt gehouden. Deze jubileumeditie is een toernooi voor BVO’s O-12 aangevuld met Vicoria Hamburg (waar Damian van der Vaart speelt) en De Kennemers O-13.

Deelnemers aan de 15e editie zijn de betaald voetbalverenigingen van de Graafschap, MVV en Fortuna Sittard, de sterke amateurverenigingen van SML (Arnhem) de Forester (Heiloo), Zeeburgia (Amsterdam), uiteraard het organiserende B.V.V. De Kennemers en Victoria Hamburg (in dat team speel Damian van der Vaart, de zoon van Rafael en ook een talenvolle speler).

Het is wel heel erg uniek dat Damian, die vrijwel altijd bij het toernooi van zijn vader aanwezig was nu ook zelf als speler aan het toernooi meedoet!

Het toernooi wordt geopend met een vlaggenparade. Voor de deelnemende teams wordt in het op loopafstand gelegen restaurant Gasthoeve Adrichem een lunch verzorgd. Naast het voetbal zijn er ook diverse nevenactiviteiten, zoals b.v een springkussen, draaimolen, bbq en verloting. En ook is er weer een mooie activiteit in de pauze van het toernooi!

De nadere details worden tijdig bekend gemaakt. Natuurlijk is Rafael zelf ook tijdens het toernooi aanwezig en ook Estavana, Damian en Jesslynn willen er graag bij zijn.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing