18 MAART OPEN DAG CENTRUM VOOR DE KUNSTEN BEVERWIJK

Door: Ab Jenema

Foto Diana Boschman

 

IJMOND - Ontdek het! Vraag het! Doe het!
Wat maakt dansen nou zo leuk? Hoe zou het zijn om te acteren? Hoe klinkt een klarinet nou eigenlijk? Zou ik wat kunnen met mijn ritmegevoel? Ik hoor dat die muzieklessen zo goedkoop zijn, hoe zit dat?

Ontdek het! Vraag het! Ondervind het! Doe het! Tijdens de open dag van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk op zaterdag 18 maart tussen 13 en 15 uur kan en mag alles.

Je fantasie ontwikkelen en op een nieuwe manier uiting geven aan gedachten en emoties. Daar groeit een mens van. En of je dat nou via dans, theater, muziek of beeldende vorming bewerkstelligt, dat voelt goed!

Docenten, medewerkers en veel, véél leerlingen laten deze zaterdag zien hoeveel plezier zij aan muziek, dans, theater en beeldend beleven, hoe heerlijk het kan zijn om een duwtje in de rug te krijgen op dat gebied, en wat het culturele onderwijs met hen doet. Er zijn proeflessen, demonstraties, piepkleine concertjes. Daar krijg je vanzelf ook zin van. Met de sterk gereduceerde lesgelden (muziekles vanaf 27 euro per maand) is sinds een paar jaar de drempel al heerlijk afgevlakt. Dus wat let je? Knetterjong, puber of al wat ouder, iedereen is welkom. Opgeven kan ter plekke of na rijp beraad via de site www.tentvoortalent.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing