3000ste parkeerpas in zicht

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Het pasparkeren slaat aan bij bezoekers  van het stadscentrum. De 3000ste gebruiker is in zicht. Op zaterdag 4 april 2015 is weer een promotieteam aanwezig in het centrum, bij wie men zich vanaf 11:00 tot 16:00 uur kan aanmelden. Het promotieteam is te vinden in de Beverhof, bij V&D op de Breestraat en bij de stand van Radio Beverwijk op de vers- en brocantemarkt in de Zeestraat. 

De winkeliers hebben tegoedbonnen beschikbaar gesteld voor aanmelders op de promotiedag. Ook zijn er elke maand prijzen te winnen met de leu
kste ingestuurde #parkie, een selfie met de parkeerpas van ParkerenBeverwijk. De website en de Facebookpagina van ParkerenBeverwijk geven daar meer informatie over. Eind januari is het pasparkeren van start gegaan. Het pasparkeren biedt bezoekers van Beverwijk een extra mogelijkheid om achteraf te betalen voor het parkeren. Tot nu toe kon dat alleen door gebruik te maken van belparkeren. Bijkomend voordeel: het tweede uur parkeren is gratis voor bezoekers die van het nieuwe systeem gebruik maken! En aanmelden voor pasparkeren is tot en met april ook
gratis (inclusief pas)! Wie via dit systeem wil parkeren moet zich vooraf aanmelden en registreren. Tot en met april 2015 is aanmelden gratis via www.parkerenbeverwijk.nl.

Hoe werkt het? De werking van het nieuwe systeem is simpel. Bezoekers checken in op het moment dat ze hun auto parkeren. Dat kan met een speciale parkeerpas bij één van de speciale parkeerpalen. Deze palen staan op de grote parkeerterreinen rond het centrum, op de Breestraat en de Zeestraat. Na afloop wordt op dezelfde manier uitgecheckt. Ook kun je gebruik maken van de mobiele telefoon of smartphone om in en uit te checken. De betaling gebeurt achteraf via een automatische incasso.

Aantrekkelijker centrum
De gemeente maakt zich hard voor een kloppend stadshart. Gastvrij parkeren en pasparkeren horen daar bij. De verwachting is dat consumenten langer in het centrum van Beverwijk verblijven, als er meer mogelijkheden zijn om achteraf te betalen voor het parkeren. Met achteraf betaald parkeren met een pas of mobiele telefoon kan een bezoeker relaxter shoppen, zonder continu op de parkeertijd te moeten letten. Je betaalt ook nooit teveel, alleen voor de daadwerkelijke parkeertijd. En je loopt geen risico op een boete als je wat later terug bent bij je auto.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing