5000ste boekentas bezorgd en gratis jeugdlidmaatschap met cadeautje

Door: Ab Jenema

IJMOND - ‘Naar de bieb gaan was voor de lockdown altijd een leuk uitje voor mijn kinderen. Ze missen dit heel erg’, zo vertelde de moeder van de tweejarige Emin. En Emin was al net zo enthousiast. Bibliotheek IJmond Noord bezorgde de 5000ste boekentas bij hen aan de voordeur.

Ter ere daarvan kreeg Emin ook nog eens een mooi prentenboek van de bibliotheek cadeau. Moeder bestelde laatst een boekentas voor haar oudste dochter, voor een werkstuk. Toen bedacht ze dat ze haar zoontje ook lid wilde maken. Ze vindt ’t namelijk heel belangrijk dat haar zoon zo vroeg mogelijk in contact met taal komt. Gelukkig kan dat ook nu gewoon, dankzij de gratis bezorgservice voor jong en oud. Maak jouw kind in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar nu ook gratis lid van de bibliotheek.

Je betaalt tijdens deze actieperiode geen inschrijfgeld, dus dat scheelt 4 euro. Als extraatje krijgt je kind nu ook een Coco-knuffeltje of een geheimschriftdagboekje cadeau. Wil je gratis gebruikmaken van de bezorgdienst, vul dan het formulier in op https://www.bibliotheekijmondnoord.nl

Of bel tijdens kantooruren naar de bibliotheek: 0251 – 228591.

Zij vullen dan een tas met per lener vijf boeken in het gewenste genre. Die bezorgen we bij je thuis, in Beverwijk, Velsen-Noord, Wijk aan Zee, Heemskerk of Uitgeest. Ook als je al het maximum aantal toegestane boeken thuis hebt, kun je een tas bestellen.[MSBIN1] [JSBIN2]  Deze bezorgservice is er tot de bibliotheek weer open mag.[MSBIN3]  Voor wie straks[MSBIN4]  niet meer zelf naar de bibliotheek kan komen, heeft de bibliotheek altijd de gratis bezorgdienst Bibliotheek aan Huis.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing