55+ dag op de Wijkerbaan

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Op donderdag 27 september organiseert NH e.d. namens de Ondernemersvereniging Wijkerbaan een 55+ dag. De Wijkerbaan organiseert natuurlijk vaker leuke activiteiten, maar deze keer wordt juist de groeiende gemeenschap der 55 plussers in het zonnetje gezet. Uniek aan dit evenement is de samenwerking tussen vele organisaties en bedrijven, denkende aan Stichting Welzijn Beverwijk, Viva zorggroep, Gezondheidscentrum Wijkerbaan, Interfysio in samenwerking met Apotheek Kroonenberg, Kees Horen en nog veel meer. Juist door deze brede samenwerking kan de Wijkerbaan deze dag een complete beleving bieden. 

Natuurlijk is er naast alle informatie ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Dansschool La Passe komt dansen met de bezoekers, ongeacht hun ervaring en fysieke mogelijkheden. Even uitblazen na het dansen? Sociaal Team zit klaar met de koffie en thee. Eenmaal bijgekomen is het tijd voor een rollatorrace met clowns Bennie Jong en Bennie Oud. Bezoek vooral ook even de kraampjes op het plein bij de Albert Heijn.

De activiteiten in het winkelcentrum zijn van 10:00 tot 15:00. Aansluitend is er een gezellige bingo van 15:00 tot 17:00 in Café Carillon. Er zijn 60 plaatsen beschikbaar. Kaartjes worden tijdens de 55+ dag verkocht bij de stand van Sociaal Team Beverwijk voor het symbolische bedrag van €0,50. De opbrengsten zijn voor de koffieochtenden van Sociaal Team Beverwijk. Hierin zijn inbegrepen: 2 rondes bingo, een tombola, koffie of thee met een petit four. 

Ook bijna- (of nog lang niet) 55 plussers zijn natuurlijk van harte welkom.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing