64% van Nederlandse scholen heeft onvoldoende geld

Door: Ab Jenema

IJMOND - Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse scholen aangeeft nauwelijks of onvoldoende financiële middelen te hebben om het schoolplein ideaal in te richten. Vanaf vandaag kunnen basisscholen zich op JantjeBeton.nl/loterij aanmelden om mee te doen aan De Kleine Jantje Beton Loterij. Afgelopen jaar haalden tienduizenden leerlingen van ruim 600 scholen een bedrag van € 800.000,- op, waarvan de helft naar de scholen ging. Dit jaar wordt een nog hogere opbrengst verwacht.

De Kleine Jantje Beton Loterij
Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. Om daar iets aan te doen organiseert Jantje Beton de Kleine Jantje Beton Loterij. Ieder jaar gaan honderden scholen (en zo'n 70.000 leerlingen) op pad om lootjes te verkopen voor de Kleine Jantje Beton Loterij. Voor hun eigen school én voor kinderen voor projecten van Jantje Beton.

50% voor school, 50% voor Jantje Beton
Van de opbrengst van de lootjes (€ 3,- per stuk) gaat de helft naar de school, en de andere € 1,50 naar Jantje Beton. Deze financiële middelen zorgen ervoor dat er wél vette speelmaterialen aangeschaft kunnen worden zodat spelen op het schoolplein veel leuker wordt.

Doe mee!
De Kleine Jantje Beton Loterij heeft twee mogelijke actieperiodes: van 16 t/m 30 mei en van 12 t/m 26 september 2018. Alle groepen van de school mogen meedoen! Deelname is gratis en Jantje Beton levert alle benodigde materialen aan en begeleidt de organisatie. De lootjes kunnen worden verkocht via contante verkoop of een eenmalige machtiging. Aanmelden is eenvoudig via het online inschrijfformulier.

Jantje Beton zet zich in voor meer ruimte om te spelen, zowel met speelplekken als ruimte in agenda's. Wil je mee helpen of mee spelen? Kijk op www.JantjeBeton.nl

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing