Tijdelijk geen autoverkeer door Aagtenpoort

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK – Tussen 10 en 28 februari 2014 wordt de Aagtenpoort tussen de Spoorsingel en de Parallelweg afgesloten voor doorgaand autoverkeer. De Aagtenpoort is dan alleen toegankelijk voor langzaam verkeer. Bouwmarkt Karwei blijft vanaf de Parallelweg bereikbaar voor al het verkeer.

Nu de kans op een langdurige vorstperiode steeds verder afneemt, worden de
reconstructiewerkzaamheden op het kruispunt met de oostelijke doorverbinding afgerond. Bij de aansluiting van de Aagtenpoort op de Parallelweg worden kabels en leidingen gelegd.

In verband met de werkzaamheden wordt eveneens vanaf 10 februari 2014 tijdelijk eenrichtingverkeer ingesteld op de Meerlanden tussen de Aagtenpoort en de Hans van Kilsdonklaan. Verkeer vanaf de A9 richting Broekpolder kan gewoon gebruik blijven maken van De Meerlanden. Verkeer vanaf de Broekpolder en de Laan der Nederlanden wordt omgeleid via de Spoorsingel, Wijckermolen en Viaductweg. Dit duurt tot eind maart.

Als het kruispunt Parallelweg/Aagtenpoort begin april gereed is, kan de nieuw
aangelegde oostelijke doorverbinding achter de parkeerterreinen van de Bazaar in gebruik worden genomen. Dan is ook het nieuwe kruispunt bij de Noorderweg gereed. Beide kruispunten worden voorzien van verkeerslichten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing