Aan de slag met digitale zorg!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Je hebt ook vast wel gemerkt dat er steeds meer digitale mogelijkheden worden aangeboden om je eigen gezondheid en zorg te regelen. Huisartsen en ziekenhuizen vragen steeds vaker aan patiënten om gebruik te maken van patiëntenportalen of gebruik te maken van het videoconsult.

Wil jij graag weten hoe je dat moet doen?
Kom dan naar de DigiVitaler-bijeenkomsten in de bibliotheek.
Tijdens deze bijeenkomsten leggen medewerkers van de bibliotheek je uit hoe dat werkt. Door korte filmpjes en boekjes met uitleg leer je de mogelijkheden van digitale zorg kennen en kun je er mee oefenen.

In 3 bijeenkomsten van een 1,5 uur behandelen wij elke keer een andere vorm van digitale zorg. Bijvoorbeeld over het patiëntenportaal van de huisarts en van het ziekenhuis, afspraak maken voor een Coronatest, Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps en over het videoconsult met huisarts of specialist.

De bijeenkomsten zijn op maandag 28 februari, 7 maart en 14 maart van 14.00 uur tot 15.30 uur in de cursusruimte ‘Betje Wolff’ in de bibliotheek in Beverwijk. Meedoen is gratis maar aanmelden is wel noodzakelijk in verband met het maximaal aantal deelnemers. Je kunt je aanmelden bij de Klantenservice in de bibliotheek, of bellen met 0251 228591.
Heb je en tablet en/of smartphone neem deze dan mee! Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing