ABN AMRO heropent verbouwd kantoor in Beverwijk

Door: Ab Jenema

Beverwijk - ABN AMRO heropent op maandag 1 mei het vernieuwde bankkantoor in Beverwijk. De vestiging aan de Breestraat 81 onderging de afgelopen weken een grondige verbouwing. Na de renovatie zijn de vier geldautomaten geschikt voor geld opnemen en storten.

"Mogelijk hebben klanten tijdens de verbouwing enige overlast ervaren," zegt Kirsten Evers, de directeur van het kantoor in Beverwijk "We verontschuldigen ons als dit het geval is geweest. Nu de werkzaamheden zijn afgerond, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Naast de nieuwe geldautomaten zijn er twee extra spreekkamers gerealiseerd. Ook staat in ons kantoor een mooie, ruimere tafel waaraan klanten kunnen internetbankieren." 

Klaar voor de toekomst
Met het vernieuwde interieur en moderne faciliteiten is het kantoor klaargemaakt voor de toekomst. Volgens Evers is persoonlijk klantcontact op een vestiging ontzettend belangrijk: "Onze klanten hechten veel waarde aan persoonlijk advies bij hun specifieke situatie. Een bezoek aan ons kantoor kan vragen wegnemen en het vertrouwen in de bank als sparringpartner vergroten. Die partner waren we al, maar nu hebben we ook nog een fris jasje."


Openingstijden
Het vernieuwde kantoor is op maandag geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur en op de overige werkdagen van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op donderdag is het kantoor geopend tot 20.00 uur. Zaterdag is het kantoor gesloten. ABN AMRO nodigt klanten en alle belangstellenden uit om het nieuwe kantoor te komen bekijken.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing