Acquisitie voor nieuwe gemeentegids gestart

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - FMR Producties uit Breezand is gestart met de acquisitie voor de gemeentegids 2014-2015. Bedrijven, instellingen en winkeliers kunnen door het bedrijf worden benaderd voor plaatsing van een advertentie in de gemeentegids. De gemeente hoopt dat Beverwijkse bedrijven, winkeliers en instellingen door middel van een advertentie een bijdrage willen leveren om een aantrekkelijke en actuele presentatie van Beverwijk in de gemeentegids 2014-2015 mogelijk te maken. 

De nieuwe gemeentegids verschijnt in november 2014. Deze jaarlijkse uitgave wordt in opdracht van de gemeente gemaakt door FMR Producties en is de enige officiƫle gemeentegids in Beverwijk. De gids bevat veel informatie over de gemeentelijke organisatie, het gemeentebestuur, allerlei instanties en het verenigingsleven in Beverwijk en Wijk aan Zee. De gemeentegids wordt verspreid in verzorgingstehuizen, is gratis af te halen in stadhuis en bibliotheek en zal worden overhandigd aan nieuwe inwoners en
belangstellenden. Naast de papieren gemeentegids levert FMR Producties een digitale gemeentegids die gemakkelijk te downloaden is via de gemeentelijke website.

Heeft u veranderingen of aanvullingen op de nieuwe gemeentegids, neemt u dan contact op met FMR Producties, Postbus 23, 1780 AA Den Helder, telefoon
0223 661054 of via www.fmrproducties.nl. Het bedrijf waarschuwt ondernemers via haar eigen website dat er oplichters actief zijn die zich uitgeven voor verkopers van FRM Producties, maar dat niet zijn. De verkopers van het bedrijf moeten altijd een aanbevelingsbrief van de gemeente Beverwijk kunnen tonen. Bij twijfel kan een ondernemer het beste zelf even contact opnemen met FRM Producties.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing