Activiteiten Gouden Dagen

Door: Jan Pronk

IJMOND - Met elkaar een kopje koffie drinken, met elkaar naar muziek luisteren, samen met een vrijwilliger teruggaan naar je geboortedorp of een museum bezoeken. Een kleine greep uit de activiteiten die Gouden Dagen Heemskerk onderneemt met ouderen.

Deze activiteiten verzint Gouden Dagen niet zelf maar worden door de deelnemers in één van de zes wensbomen in Heemskerk opgehangen. Deze wensbomen staan op de volgende locaties van ViVa! Zorggroep: Meerstate, Heemswijk, Waterrijck, Westerheem, Sint Agnes en in het zorgcentrum op het Maltezerplein. Wat wilt u graag (nog) een keer doen? Waar wilt u graag (nog) een keer naar toe? Wie wilt u graag (nog) een keer ontmoeten? Bent u ouder dan 65 jaar en woont u in Heemskerk dan mag u uw wens in één van de wensbomen ophangen. Kunt u dit niet zelfstandig doen, dan kunt u eventueel contact opnemen met Jolanda van Dam op telefoonnummer 088-9957253. Zij noteert uw wens en hangt deze voor u in de wensboom. Een groep vrijwilligers staat graag klaar om uw wens te vervullen.

Mevrouw V.d. Reep heeft haar wens in de wensboom van Sint Agnes opgehangen. Zij wil graag nog een keer een bezoek brengen aan het woonzorgcentrum in Graft waar zij met haar echtgenoot heeft gewoond. Haar wens gaat vrijdag 24 januari in vervulling.

Inmiddels hebben we al een aantal aanmeldingen van mensen die vroeger in Groningen hebben gewoond en het leuk vinden om met elkaar in contact te komen en in hun eigen dialect, onder het genot van een kopje koffie, te kletsen. Dit project is door Welschap Welzijn bedacht en samen met Gouden Dagen gaan we dit binnenkort realiseren.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing