Activiteiten Gouden Dagen

Door: Jan Pronk

Lichtjestoer Gouden Dagen

Nog 2 weken dan zullen we voor de tweede keer de Lichtjestoer in Heemskerk gaan beleven. U kunt zich nog tot 2 december inschrijven. Dit kan via telefoonnummer 088-9957252 of bij de gastvrouwen op de locaties Sint Agnes, Meerstate, Heemswijk en Westerheem van ViVa! Zorggroep.
We starten op deze locaties om 16.30 uur met een kopje koffie/thee met kerstbrood waarna we om 17.00 uur richting het Nielenplein gaan lopen. Onderweg krijgen de wandelaars diverse versnaperingen bij de koek- en zopiekramen aangeboden. Op het Nielenplein worden ze verwelkomd door de kerstman en zullen we een cheque aan de Glazenkeet overhandigen. Iedereen die meeloopt met de Lichtjestoer betaalt namelijk één euro (meer mag natuurlijk ook) voor het goede doel van de Glazenkeet; de minima in Heemskerk.

Weihnachtsfeest met Bach

De vakgroep muziektherapie van ViVa! Zorggroep bestaat 10 jaar en nodigt u uit voor een sfeervolle en feestelijke middag in de Sint-Agatha kerk in Beverwijk (Breestraat 101, 1941 EG). Zij organiseren dit samen met Gouden Dagen. Op 21 december kunt u komen luisteren naar de generale repetitie van het Amsterdams Gemengd Koor. Samen met groot orkest en solisten. Zij oefenen het Weihnachts Oratorium van Bach ter voorbereiding op het concert voor de volgende dag in het Koninklijk Concertgebouw van Amsterdam. De middag duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Koffie/thee en iets lekkers krijgt u in de pauze aangeboden. Ter afsluiting kunt u de levensgrote kerststal bezichtigen.
Het Weihnachtsfeest is gratis en bestemd voor alle ouderen die woonachtig zijn in Heemskerk of Beverwijk. Uiteraard mogen zij vergezeld worden door hun mantelzorger.
Aanmelden kan tot 9 december d.m.v. het aanmeldformulier op de website www.vivazorggroep.nl/weihnachtsfeest of bij de gastvrouwen op één van de locaties van ViVa! Zorggroep in Heemskerk of Beverwijk.
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van ViVa!

Groningen

Gouden Dagen en Welschap Welzijn zijn op zoek naar inwoners van Heemskerk die zijn geboren in Groningen of die heel lang in die streek gewoond hebben en Gronings praten. Het lijkt ons namelijk leuk om u met elkaar in contact te brengen en herinneringen te delen over Groningen. U kunt zich aanmelden bij Karin Koks, Welschap Welzijn via telefoonnummer 06-19965444 (di, wo, do) of Jolanda van Dam via telefoonnummer 06-22913188 of 088-9957253.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing