Activiteiten Nul251 in "Week van de liefde"

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - De landelijke "Week van de liefde" komt er weer aan! Dit jaar in de week van 13 t/m 17 februari 2012. Zoals elk jaar gaat het team tiener- en jongerenwerk Nul251 hier weer een succes van maken. Ook dit keer is er een leuk programma voor tieners van 12 t/m 15 jaar. In de week van de liefde vinden er allerlei spannende en educatieve activiteiten plaats omtrent liefde, relaties, seks; en soa’s.

Op donderdagmiddag 16 februari aanstaande zijn de tieners welkom van 14:00 tot en met 17:00 uur in buurtcentrum De Stek aan de Pieter Verhagenlaan 15. Hier word onder andere een condoomrace gehouden. Dit is een estafette waarin het gaat om het zo snel mogelijk omdoen van een condoom. Je kunt ook de uitdaging aangaan om te proberen een condoom in het donker om te doen. Verder is er het kopspijkerspel. Sla jij als eerste jouw spijker in de houten balk door het geven van de juiste antwoorden op de quizvragen? Dan ben jij de winnaar! Het beloofd een interessante, spannende en gezellige middag te worden!

De jongerenwerkers zullen dit jaar ook een bezoek brengen aan de groepen 8 van basisschool de Sleutelbloem. Op vrijdagochtend 17 februari zullen de leerlingen de educatieve bordspelen Girls Choice en Boys R Us spelen. Deelname aan de activiteiten is vrijblijvend en kosteloos. Voor inlichtingen kun je bellen naar 0251 300 300 en vraag dan naar Kelly, Petra of Marco. Heb je een BlackBerry? Dan kun je, om informatie te vragen, de volgende pingcodes toevoegen: 2706285B (Petra) of 27062442 (Marco). Alle informatie staat ook op de website www.nul251.info.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing