Activiteiten NUL251 kerstvakantie

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - NUL251 van Stichting Welzijn Beverwijk organiseert in de kerstvakantie weer leuke activiteiten in het jeugdcentrum NUL251, ingang via het hek aan de rechterzijde van Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.

Minecraft toernooi
Op maandag 27 december van 13.30 - 16.30 uur ga je aan de slag om het mooiste huis te bouwen in Minecraft. Deze activiteit is voor de jeugd van 8 t/m 14 jaar. Voor het mooiste huis is er een kleine prijs te winnen. Deelname bedraagt € 2,- inclusief iets lekkers en drinken. Doe mee! Voor meer informatie en/of aanmelden via [email protected].

IJssculptuur maken
Op woensdag 29 december van 13.30 – 15.00 uur staat er buiten bij buurthuis Wijk aan Duin een blok ijs klaar om een ijssculptuur te hakken. Ben je creatief, benieuwd of lijkt het je gewoon leuk, geef je dan op! Deze activiteit is voor kinderen vanaf 8 jaar samen met een volwassene. Deelname bedraagt € 5,- per persoon inclusief warme chocolademelk en een oliebol. Voor meer informatie en/of aanmelden via [email protected].

Eindejaardisco
Op vrijdag 31 december gaat de jeugd van 6 t/m 12 jaar van 13.30 – 15.30 uur swingend het jaar uit. Dansen, spelletjes spelen en gezellig samenzijn. De entree bedraagt € 1,- en voor een klein bedrag kan je iets lekkers kopen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie [email protected].

Filmmiddag
Op maandag 3 januari wordt er van 11.00 - 13.00 uur een leuke film vertoond voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. De entree bedraagt € 1,- inclusief popcorn en drinken. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing