Activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Gezellig samen met anderen een kop thee of koffie drinken en een gezamenlijke activiteit doen. Dit kan een creatieve activiteit zijn, maar ook een spelletje doen of iets met muziek.
Lijkt dit u wat? Kom dan vrijblijvend een keer kennismaken.
De Ontmoeting in buurthuis Wijk aan Duin vindt plaats op dinsdagochtend van 10.00-12.00.
Met elkaar bepalen we ieder seizoen wat we gaan doen. Zo is er voor ieder wat wils.
23 april – spelletje
30 april – bewegen (koersbal)
7 mei – muziek – karaoke
14 mei – voorlichting welzijnsactiviteiten Beverwijk\
21 mei – spelletje
28 mei – creatief
4 juni – spelletje
11 juni – quiz
18 juni – spelletje
25 juni – muziek
2 juli – spelletje
9 juli – samen eten
Voor de activiteiten op 28 mei, 11 juni en 9 juli dient u zich vooraf aan te melden.
Deelname kost € 2. Aanmelden voor de overige data is niet nodig.
DE ONTMOETING in buurthuis Wijk aan Duin. Een activiteit voor senioren, misschien ook een activiteit voor u?
Meer informatie bij het Sociaal team: 06-11035327
De ontmoeting is een gezamenlijke activiteit van het Sociaal team Beverwijk en de Stichting Welzijn Beverwijk.

Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar Texel !

Dinsdag 30 april gaat de bus naar het mooie Waddeneiland Texel. Hier wordt een rondrit gemaakt langs de gezellige dorpjes en geluncht in Oudeschild met uitzicht op zee. Woensdag 1 mei wordt Landgoed Duivenvoorde bezocht. Dit is een uniek en nog steeds bewoond kasteel met een groot park
waar heerlijk gewandeld kan worden. In het kasteel wordt een rondleiding verzorgd.
Donderdag 2 mei rijdt de chauffeur naar Volendam en wordt de boottocht naar Marken genomen. Hier wordt een lunch genuttigd in de gezellige Taverne de Visscher. Vrijdag 3 mei is in het Kennemer Theater de voorstelling List, Shaffy & Piaf. Tijdens deze voorstelling kunt u genieten van de liedjes van Liesbeth List, Ramses Shaffy, Edtith Piaf maar ook van Jaques Brel, Frank Boeijen en Charles Aznavour. Dinsdag 7 mei wordt de Hermitage in Amsterdam bezocht. Hier is momenteel de tentoonstelling De Schatkamer. In verband met het 10 jarig bestaan is er een prachtige keuze gemaakt uit de oude collecties van de tsaren.
Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via telefoonnummer 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

Minecraft Building Contest op zondag 28 April

Denk jij dat je goed bent om huizen te bouwen in Minecraft? Denk je ook dat je goed genoeg bent om te concurreren in een Building Contest? Nou, ga jezelf dan maar voorbereiden, want op zaterdag 24 februari vindt dit plaats. De contest is van 12.00-16.30 uur. De Contest is op de computer die allemaal op elkaar zijn aangesloten en er wordt daardoor door iedereen in dezelfde wereld gespeeld Want, wie bouwt in 1 uur het vetste huis, mooiste, lijpste, huis? Degene die het beste en creatiefste huis bouwt gaat door naar de finale. De contest is voor het publiek te volgen op groot scherm . Wil jij mee doen? En ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Geef je dan op via [email protected] Deelname € 2,--. . De contest is van 12.00-16.30 uur in NUL251 Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.

Disco voor kinderen van 8 t/m 12 jaar op vrijdag 3 mei
We gaan weer swingen bij NUL251 op vrijdag 3 mei. Trek iets feestelijks aan en neem een goed humeur mee. De muziek is van dj tor en dj Max. Kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. De disco is van 19.00 – 21.00 uur en het thema is “zomer in je bol”. De entree is € 1,- en voor en klein bedrag kan er iets te drinken en te eten worden gekocht. NUL251 is te vinden aan de Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk.

NUL251 Feest!!

Het jeugdcentrum NUL251 heeft een hele mooie buitenruimte en binnenruimte gekregen met dank aan de jongeren en vrijwilligers. Dit willen we vieren op woensdag 24 april. We gaan met zijn allen barbecueën en verschillende spelletjes doen. We willen dit vieren met iedereen vanaf 10 jaar. Het is van 16.00 -21.00 uur. De kosten zijn € 2,50 en je moet je wel van tevoren aanmelden via [email protected] NUL251 is te vinden aan de Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk.

Oudhollandse spelletjes op 25 april

Gezellig spelletjes spelen maar wel oudhollandse spelletjes. Sjoelen, hinkelen, knikkeren, reuze ganzenbord en meer. Durf je de strijd aan kom dan op donderdag 25 april naar NUL251. Deze activiteit is voor 8 t/m 14 jarigen. Er zijn geen kosten aan verbonden, kom gewoon langs. NUL251 is te vinden aan de Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing