Activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk

Door: Jan Pronk

Wijkblad SomaarNieuws komt er weer aan!

BEVERWIJK - Inwoners van de Somawijk/wijk Prinsenhof in Beverwijk krijgen vanaf 17 oktober het wijkblad SomaarNieuws in hun brievenbus. Een wijkblad dat 2 keer per jaar door enthousiaste wijkbewoners wordt gemaakt, met daarin o.a. interviews en nieuwe activiteiten in de wijk. De verspreiding wordt ook door wijkbewoners gedaan, deze keer met hulp van cliënten van het SIG. Mocht u hem toch niet in uw brievenbus vinden, dan kunt u een exemplaar ophalen in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 of in Buurtwinkel de Schans, Schans 2. Uiteraard ook beschikbaar voor andere, geïnteresseerde Beverwijkers!

Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar het Aviodrome in Lelystad

Dinsdag 15 oktober wordt er een bezoek gebracht aan het Spoorwegmuseum in Utrecht. U reist op een verrassende manier door 175 jaar geschiedenis van het spoor. U kunt hier onder andere mooie historische treinen bekijken. Woensdag 16 oktober rijdt de chauffeur naar het Aviodrome. Er is een complete verzameling van meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen. Verder is er een vluchtsimulator en een 4D filmtheater. In het theater is het net of u door de wolken vliegt, soms voelt u regendruppels, dan weer mist en koude golfstromen. Donderdag 17 oktober wordt er een bezoek gebracht aan het Paleis op de Dam. Het is een levendig gebouw, waar u in de imposante zalen en salons in de voetsporen treedt van de koninklijke gasten. Vrijdag 18 oktober wordt er weer een visje gegeten bij het Strandpaviljoen Noordzee in IJmuiden. Dinsdag 22 oktober gaat de PlusBus naar Amsterdam voor een rondvaart door de grachten.
Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via telefoonnummer 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing