Activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk

Door: Jan Pronk

Kinderkookcafé in Buurthuis Wijk aan Duin

Stichting Welzijn Beverwijk start op 29 oktober een kookcafé voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De kinderen leren tijdens 5 bijeenkomsten snijden, proeven, verschillende bereidingswijzen en diverse gerechten maken. Tijdens het laatste kookcafé mogen de kinderen 4 gasten uitnodigen om hun gerechten te proeven. Het kinderkookcafé is op dinsdag 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november van 16.30 - 19.00 uur in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk. De kosten zijn € 2,50 per keer. De gasten betalen op 26 november € 2,50 per persoon. Van tevoren aanmelden is noodzakelijk, voor meer info en/of aanmelding [email protected] of 06-45867061.

Halloween vossenjacht

Vanuit de Wijkwinkel Thuis in Oosterwijk wordt op 31 oktober van 19.30 -20.30 uur een Halloween vossenjacht georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Het is de bedoeling dat de kinderen tijdens de vossenjacht in de omgeving van de wijkwinkel mensen (vossen) vinden die verkleed zijn in het thema Halloween. Deze “vossen” hebben letters bij zich waarmee een woord kan worden gemaakt. Heb je alle vossen gevonden en het woord ontdekt dan kan krijg je iets lekkers. Deelname is gratis. Locatie Wijkwinkel Thuis in Oosterwijk, Europaplein 16,Heemskerk. Voor meer informatie Stichting Welzijn Beverwijk, Judith Hijdendaal, via [email protected].

Dans, bewegen en bootcamp

Op 24 oktober organiseert Nul251 op het veld bij de Adigestraat in Beverwijk twee sportieve uren. Van 15.00 - 17.00 uur is iedereen van harte welkom om te bewegen, te dansen of mee te doen met een bootcamp. Deelname is gratis. Kom en laat je sportief meeslepen. Voor meer informatie Judith Hijdendaal, via [email protected].

Met de “Wijk-Uit” PlusBus een uitzending van Tijd voor Max bijwonen

Dinsdag 29 oktober gaat de bus naar het Louwman Museum in Den Haag. Het museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen. Er staan ruim 250 antieke en klassieke automobielen. Woensdag 30 oktober ontdekt u tijdens een rondvaart de binnenstad van Haarlem. U vaart langs de vele mooie bezienswaardigheden zoals molen de Adriaan, het Teylershofje en de Sint Bavo. Donderdag 31 oktober kunt u een live uitzending van Tijd voor Max bijwonen. Martine van Os en Sybrand Niessen zijn uw gastvrouw en gastheer. Dinsdag 5 november rijdt de chauffeur naar This is Holland in Amsterdam. U ervaart een unieke 5D Flight Experience over alle belangrijke bezienswaardigheden van Nederland . Een adembenemende reis langs vele mooie plekken van ons land, waaronder de Zaanse Schans, de Veluwe en de Amsterdamse grachten. Met aanvullende effecten als wind, nevel en geuren, lijkt het echt alsof u door de lucht vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via telefoonnummer 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing