Activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk

Door: Jan Pronk

Seniorencafé met de uitvaarverzorger
Medewerkers van Uitvaarverzorging Eeken uit Beverwijk informeren u over allerlei zaken rondom het overlijden, de uitvaart en de periode na de uitvaart tijdens het Seniorencafé op donderdag 21 november van 14.00 – 16.00 uur (zaal open 13.30 uur). Vanzelfsprekend is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Entree is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Het Seniorencafé vindt plaats in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk. Voorafgaand en tijdens de bijeenkomst zijn ouderenadviseurs van Socius en leden van het Sociaal team Beverwijk aanwezig om vragen aan te stellen. Het Seniorencafé is een initiatief van het Ouderenplatform Beverwijk in samenwerking met Socius Maatschappelijke Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en Sociaal team Beverwijk.

Buurtbakkie op het Europaplein
Komt u ook even langs tijdens het BUURTBAKKIE voor de wijkbewoners uit Oosterwijk op woensdag 20 november van 14.00 – 16.00 uur. Dit buurtbakkie is een maandelijks ontmoetingsmoment, bedoeld om contacten tussen wijkbewoners te bevorderen. Deze activiteit vindt plaats in de Europassage, voor supermarkt Deen aan het Europaplein. De organisatie is in handen van vrijwilligers van de Wijkwinkel Thuis in Oosterwijk. Wijkbewoners kunnen aanschuiven voor een gratis kopje koffie/thee. De kinderen kunnen meedoen aan een creatieve activiteit van Click (Kunst en Zorg van Centrum voor de Kunsten). Wilt u ook iets doen voor de wijk Oosterwijk? Bijvoorbeeld als vrijwilliger meewerken bij/voor het maandelijkse Buurtbakkie? Loopt u dan eens binnen bij de wijkwinkel Thuis in Oosterwijk, Europaplein 16 (naast ingang van Deen) geopend op maandag en donderdag van 09.00 - 17.00 uur. Of via 06 39580111; facebook @thuisinoosterwijk; of spreek een vrijwilliger aan tijdens het Buurtbakkie!

Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar de Country and Christmasfair in Haarzuilens.
Dinsdag 19 november kunt u alvast in de kerststemming komen bij de Country and Christmas fair. In de tuinen van Kasteel de Haar geniet u van de winterse sfeer van Anton Pieck en de gezelligheid van weelderige kerstbomen en de sfeervolle, verwarmde stands. Woensdag 20 november wordt het Zaans Museum bezocht. Hier maakt u kennis met het Holland van de molens, groene houten huizen en Nederlandse iconen als Albert Heijn, Honig en Verkade. Met de Verkade Experience waant u zich in een vroeg twintigste-eeuwse chocolade- en koekjesfabriek. Dinsdag 26 november rijdt de bus naar Amsterdam voor een bezoek aan het Rijksmuseum. Hier is momenteel de tentoonstelling Rembrandt-Velasquez.
Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via 0251 222222 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing