Activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk

Door: Jan Pronk

Repair Café
Op woensdag 6 december is van 12.30 – 15.30 uur het Repair Café geopend in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk. Dus kom met uw kapotte kleding, elektrisch apparaat, fiets, computer etc. naar het Repair Café. Deskundige vrijwilligers staan voor u klaar om samen met u deze kapotte spullen te repareren.

Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar het Bakkerijmuseum in Medemblik
Dinsdag 3 december kunt u Tuincentrum de Oosteinde In Vijfhuizen bezoeken. Het is omgetoverd in een sfeervol kerstparadijs waarbij u kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie kunt opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Woensdag 4 december kunt u in het Bakkerijmuseum de Oude Bakkerij de geur ruiken en de smaak proeven van Sinterklaas lekkernijen. Donderdag 5 december rijdt de chauffeur naar de Hermitage in Amsterdam. Hier is momenteel de tentoonstelling van de fabelachtige juwelencollectie van de high society aan het Russische Hof in Sint-Petersburg. Zaterdag 7 december kunt u de kerstshow bijwonen van de 3 JS in het Kennemer Theater. Met hun akoestische benadering van het kerstrepertoire van lang geleden en nu, weten ze het kerstgevoel te vangen zoals geen andere band dat kan. Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via telefoonnummer 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

Vrijwilligers bedankt!
We(l)doen en de gemeenten Beverwijk en Heemskerk willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet op de Dag van de Vrijwilliger. Daarom bieden zij alle vrijwilligers die actief zijn in Beverwijk of Heemskerk een gratis filmvoorstelling aan op zaterdag 7 december in Cineworld. Het programma ziet er als volgt uit: 10.15 uur inloop; 11.00 uur opening door de wethouders; na de opening starten de films ‘Jumanji’ en ‘De liefhebbers’; einde + 13.00 uur. Wil je ook op 7 december naar de film meld je dan vóór 5 december aan via [email protected] of via 0251 300333 op werkdagen tussen 09.00 – 12.30 uur. Bij de aanmelding zijn de volgende gegevens gewenst: je naam, bij welke organisatie je vrijwilligerswerk verricht, je leeftijd en natuurlijk je keuze voor een film. Je ontvangt geen bevestiging van deelname. Je gegevens worden genoteerd op de aanmeldingslijst. Op de dag zelf kun je bij de aanmeldingsbalie je bezoek kenbaar maken.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing