Activiteiten Stichting Welzijn Beverwijk in de Mei-vakantie

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Tijdens de meivakantie organiseert Stichting Welzijn Beverwijk weer diverse activiteiten voor de jeugd in Jeugdcentrum Nul251, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk.

NUL251 Feest!!!
Dankzij de inzet van jongeren en vrijwilligers heeft Jeugdcentrum NUL251 een hele mooie binnen- en buitenruimte gekregen. Dit wordt gevierd met een feestje voor iedereen vanaf 10 jaar op woensdag 24 april van 16.00 – 21.00 uur met een barbecue en diverse spelletjes. Deelname € 2,50. Aanmelden via [email protected]

Oudhollandse spelletjes op 25 april
Op donderdag 25 april staan van 14.00 – 15.30 uur de oudhollandse spelletjes klaar om allemaal gespeeld te worden. Sjoelen, hinkelen, knikkeren, reuze ganzenbord en nog veel meer. Deze activiteit is voor 8 t/m 14 jarigen. Deelname is gratis.

Minecraft Building Contest
De contest voor de jeugd van 8 t/m jaar en vindt plaats op zondag 28 april van 12.00 – 16.30 uur. Ben je goed in het bouwen van huizen in Minecraft? Ben je goed genoeg om te strijd aan te gaan in een Building Contest. De Contest vindt plaats op computers die allemaal met elkaar verbonden zijn waardoor iedereen in dezelfde wereld speelt. Wie bouwt in één uur het vetste, mooiste of lijpste huis? De Contest is voor het publiek te volgen op een groot scherm. Deelname € 2,-. Aanmelden via [email protected]

Disco “zomer in je bol”
Op vrijdag 3 mei is het weer tijd voor de disco voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar in Nul251. Van 19.00 – 21.00 uur lekker swingen op de muziek van dj Tor en dj Max. Trek iets feestelijks aan en neem een goed humeur mee. Entree € 1,- en voor een klein bedrag kan er iets te drinken en te eten worden gekocht.
Boshuttendagen in de meivakantie!
Stichting Welzijn Beverwijk organiseert ook deze vakantie weer de succesvolle 10- en 24 uurs boshuttendagen.

‘10 uurs boshutten’
Op maandag 29 april kan de jeugd in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar zich weer helemaal uitleven tijdens de ’10-uurs boshutten’ in en rond de Boshutten van Sint Wilfried aan het Scoutingpad in Castricum. Dit betekent een lekker dagje uit in de natuur. Op het programma staan sport- en spelactiviteiten, levend stratego, gezamenlijk eten, plezier maken en ’s avonds gaat iedereen weer tevreden naar huis. De kinderen worden om 10.00 uur gebracht en om 20.00 uur weer opgehaald. Kosten per kind € 10,00, incl. eten en drinken.

’24 uurs boshutten’
Op 30 april en 1 mei is het de beurt aan de jeugd van 8 t/m 12 jaar om helemaal ‘los’ te gaan. De 24-uurs boshutten heeft dezelfde opzet als de 10-uurs boshutten maar als extraatje ’s avonds een spannend spel en de kinderen blijven met z’n allen in een grote zaal slapen. De kinderen worden op 30 april om 12.00 uur gebracht en op 1 mei om 12.00 uur weer opgehaald. Kosten per kind € 15,- incl. eten en drinken. De organisatie van de boshutten is in handen van enthousiaste vrijwilligers, ondersteund door de professionals van Stichting Welzijn Beverwijk. Inschrijven kan via www.welzijnswb.nl (onder het kopje activiteiten/inschrijven activiteiten kinderen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Verhagen, via [email protected] of 0251 300311.

De jeugd heeft de toekomst
De jeugd heeft de toekomst vinden wij bij jeugdwerkteam Nul251. Kom jij ons vrijwilligersteam van huiswerkbegeleiders versterken? Wij werken op verschillende locaties in Beverwijk, onder andere in buurthuis Wijk aan Duin. Wij geven op dit moment les aan leerlingen van het voortgezet onderwijs en praktijkonderwijs. Voor meer informatie en/of aanmelden, mail naar [email protected] of bel 0251 – 300353 (vragen naar jongerenwerker William). Nul251 maakt onderdeel uit van Stichting Welzijn Beverwijk.

Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar Egmond aan Zee!
Woensdag 24 april met de BloemBollenBoemel door de prachtige bloemenvelden.
Donderdag 25 april genieten van een lunch op de allermooiste locatie van Egmond aan Zee met een geweldig uitzicht op de duinen en de Noordzee. Zondag 28 april wordt er een rit gemaakt met een historische tram vanuit Amsterdam. Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via telefoonnummer 0251 222222 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing