ADEMGOED gaat opnieuw lezingen geven.

Door: Ab Jenema

IJMOND - In navolging op de druk bezochte lezingen die zij vorig jaar in Chateau Marquette hebben gegeven gaan Ambro Louwe en Hans Gaarthuis (beiden tai chi docenten) , opnieuw met een aantal lezingen duidelijk maken wat er mis is met onze ademhaling. Maar ook maken zij duidelijk wat je er zelf aan kan doen. Adem diep want dat is gezond......

Nou, dat denken we allemaal maar is dat wel zo?
Hoe verklaar je dan al die ongelooflijke berg chronische kwalen waar veel mensen aan leiden? Kwalen zoals astma, COPD, Apneu, spataderen, snurken, hoge bloeddruk, hartkwalen, cholesterol, vaak ’s-nachts plassen, zelfs gewichtstoename, etc, etc. Door diep en gezond ademen???. Door teveel en door de mond ademen kunnen ca 150 verschillende kwalen ontstaan.
Weliswaar hebben Hans en Ambro door Corona geen lezingen meer kunnen geven, maar in het coronajaar hebben zij hun kennis over ademen wel verder kunnen uitbreiden.

Vorig jaar was hun uitleg voor velen een enorme eyeopener. Zij beloven je dat ze daar nog een schepje bovenop gaan doen. Na afloop van de lezing kijk je absoluut heel anders tegen ademhalen aan. Had je dat maar eerder geweten.....maar niemand vertelde je dat.
Wetende dat het RIVM de mate van luchtvervuiling in kaart heeft gebracht, ligt het voor de hand, dat ADEMEN op dit moment helemaal een hot item is.

ADEMGOED geeft lezingen in Paviljoen Westerhout op:
Zondag 19 september, 3 en 10 oktober. Een lezing om 11.00 uur en een om 12.30 uur
Toegang € 5,00 per persoon. Een kleine bijdrage voor de kosten die wij hebben moeten maken, maar een fantastische “investering” van de deelnemer in zijn gezonde toekomst.


Aanmelden kan uitsluitend via een mail naar [email protected] o.v.v. je naam, het aantal personen, datum en tijdstip, plus een alternatieve datum en tijdstip. Je ontvangt tijdig een bevestiging.

ADEMGOED geeft ook een lezing in d’Evelaer, Luttik Cie 65 in Heemskerk, en wel op 17 oktober. Eveneens een om 11.00 uur en een om 12.30. Hiervoor dient men zich via d’Evelaer aan te melden.
Ook de kosten (opgave door d’Evelaer) dient men aan hen te voldoen.
Het aantal plaatsen per lezing is helaas door CORONA beperkt dus zorg voor tijdig aanmelding.
Informatie kan je vinden op de website https://www.ademgoed.nl

Je kunt ons, behalve mailen naar [email protected] ook bereiken onder de nrs: 06-3722112 Hans of 06-12323948 Ambro.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing