Alkmaars Straatorkest in café De Zon

Door: Bos Media Services

WIJK AAN ZEE - Het Alkmaars Straatorkest zal op zaterdag 3 oktober 2015 een optreden verzorgen in café De Zon. Het gezelschap brengt de voorstelling 'De Luisterrijke Lancering van Woutje Wokkels' op het toneel. 

Woutje Wokkels, als opvolger van Wubbo Ockels, vertrekt in 1998 met zijn ruimteschip voor een reis die zo'n 17 jaar zal gaan duren. Hij gaat langs Mars, voor een onderzoek als mogelijk toekom­stige woonplaats voor uitgeprocedeerde vluchtelingen, slingert door naar Venus met zijn heuvels, duikt in een zwart gat en keert uiteindelijk in 2015 weer terug op aarde.

Gedurende die jaren is er af en toe contact met de Ground Control hier in Nederland en krijgt hij te horen hoe het er in de wereld aan toe gaat. Wachtend op de naderende landing brengt het Alkmaars Straatorkest een programma vol Straatorkest-hits om Woutje voor te bereiden op zijn terug­keer naar een zorgeloos Nederland.

De liederen voor deze voorstelling zijn grotendeels zelf geschreven en gaan over alles wat hen bezighoudt in onze samenleving. Iedereen zingt, bijna altijd meerstemmig, soms a capella, maar vaak begeleiden ze zichzelf op hun accordeons, gitaren, yukelele, fluiten, viool, cello, saxofoon, harmonica en ritme.

De voorstelling begint om 20:30 uur. Café De Zon is gevestigd aan de Voorstraat 54 in Wijk aan Zee. Kaarten kosten € 7,50 en kunnen worden gereserveerd via telefoonnummer 0251 373147 / 06 20181181. Reserveren per e-mail kan ook: [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing