Alleen is ook maar alleen in Corona-tijd

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Samen iets doen is leuker dan alleen. Welschap organiseert op woensdagmiddag 16 december a.s. om 14.00 uur een bijeenkomst waar u anderen kunt ontmoeten. Houdt u van bijvoorbeeld wandelen, fietsen, bridgen, naar de film of het museum gaan, maar doet u dat nu niet, omdat u het niet leuk vindt in uw eentje? Kom dan eens langs. De bedoeling van deze middag is om ‘matches’ te gaan maken in twee -of meer-tallen. Met elkaar maak je een afspraak om samen iets te ondernemen.

Voor de duidelijkheid; het gaat niet om relaties, maar om vriendschap.
Vanwege de corona maatregelen is het iets ‘anders dan anders’. Vooraf aanmelden is verplicht (u mag zich ook op de wachtlijst laten zetten als het vol is). U bent bij ons verplicht een mondkapje te dragen als u binnen komt. In de zaal (waar u kan zitten) mag het kapje weer af. Wanneer u koorts hebt of verkoudheidsklachten heeft, vertrouwen wij erop dat u zich afmeldt. U houdt natuurlijk altijd 1,5 meter afstand.

Voor deze bijeenkomst dient u zich vooraf aan te melden. Deelname is € 1,- (Incl. 1 kopje koffie/thee).

Waar: Buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 te Heemskerk (t/o de Laurentiuskerk)
Wanneer: woensdag 16 december, van 14.00 tot 15.30 uur
Kosten: € 1,- (inclusief een kopje koffie/thee)
Informatie, contact en aanmelding: Gönül Güler 06 24520326 (b.g.g. graag voicemail inspreken) of via de mail: [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing