Alles over jonge dieren op Kinderboerderij De Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Het is bijna Pasen! De lente breekt nu echt door en daarom staat op woensdagmiddag 17 april de Baakbelevenis in het teken van nieuw leven.

Kraamvisite

Het leukste van het voorjaar is toch wel de geboortegolf in dierenland! Kom onze new born lammetjes, kuikentjes en vlinders bewonderen op onze kinderboerderij. Maar dat is lang niet alles! We brengen graag de kinderen op een verantwoorde manier in contact met onze lammetjes. Wil je komen knuffelen met onze kleinste? Dan vinden wij dat op onze manier het fijnste. Daarom bieden we een knuffelmoment aan onder begeleiding van de medewerkers van Kinderboerderij De Baak.
 
Eieren schouwen


Altijd al eens willen zien, hoe een embryo in een ei zich ontwikkelt? Van bevruchting tot broedmachine, onze vrijwilliger Joop laat het allemaal zien in een donkere kamer.
 
Jonge dieren weetjes speurtocht

Er wordt een grappige, leerzame speurtocht uitgestippeld over de kinderboerderij. Na de speurtocht weet je van alles over jonge dieren.
Knutselen
In de educatieruimte kun je een kuikentje dat uit zijn ei komt knutselen en een dierenmasker maken. Helemaal passend in de tijd van het jaar.
 
Kom jij ook?

Zien we jou ook op 17 april vanaf 14 uur? Deelname is gratis. Het adres van Kinderboerderij De Baak is Westerhoutweg 18, 1942 HK Beverwijk.
 
NME Beverwijk


NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing