Alzheimer Trefpunt Beverwijk op 6 november 2018

Door: Jan Pronk

Vraagstukken rond het levenseinde

BEVERWIJK - Iedereen wordt ouder. Men kan verschillend omgaan met het idee dat het leven eindig is. Sommigen willen de regie in eigen handen houden, anderen geven het liever uit handen. Maar wat als je aan dementie lijdt? Deze en andere vragen die te maken hebben met wilsbeschikking én dementie zullen tijdens deze bijeenkomst aan de orde komen.  
Gespreksleider Audrey Raalte zal hierover uitgebreid in gesprek gaan met Marie-José Gijsberts, specialist ouderengeneeskunde.  Er zal vervolgens voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Wilt u op een ontspannen manier meer te weten komen over dementie? Kom dan naar het Alzheimer Trefpunt in ViVa! Elsanta, Pres. Kennedyplein 225, 1945 SG Beverwijk. De ontvangst is vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur en eindigt rond 21:00 uur.  Iedereen is welkom: mensen met geheugenproblemen, partners, kinderen, vrienden, buren en andere geïnteresseerden. Het belooft een bijzondere avond te worden. De toegang is laagdrempelig en gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

Wat kunt u verwachten? 

De bezoekers krijgen informatie van hulpverleners en van mensen die uit eigen ervaring spreken. Bij elk Trefpunt worden deze gastsprekers geïnterviewd door onze vaste gespreksleider. Na dit gesprek is er gelegenheid om vragen, ook over andere zaken, te stellen. Er is een tafel met brochures en andere literatuur om thuis nog eens rustig na te lezen. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing