AMSTERDAM STAFF BAND BIJ LEGER DES HEILS

Door: Jan Pronk

Beverwijk – Het Leger des Heils in Kennemerland krijgt op zaterdag 24 en zondag 25 november bezoek van de Amsterdam Staff Band van het Leger des Heils. Zij zullen samen met de band Wazco uit Wijk aan Zee op zaterdagavond een prachtig concert verzorgen in de Vredevorstkerk aan de Laan der Nederlanden in Beverwijk. Dit concert begint om 19.30 uur. Kaarten kosten € 5,00. Op zondagochtend verlenen zij hun medewerking in de samenkomst. Deze dienst begint om 10.00 uur in het Leger des Heils gebouw aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk. 

De Amsterdam Staff Band (ASB) is de Top Brassband van het Leger des Heils met de betere muzikanten vanuit het hele land. De ASB staat onder leiding van dirigent Olaf Ritman (arrangeur en componist). Op zaterdag 24 november is de  ASB actief in Beverwijk. Zaterdagmiddag gaat de band om 14.00 uur marcherend door de Breestraat om daar een kort concert te geven.

Om 19.30 uur wordt een concert gegeven in de Vredevorst Kerk aan de Laan der Nederlanden in Beverwijk, aanvang 19.30 uur en entree € 5,00  incl. koffie/thee. De band WAZCO komt uit Wijk aan Zee en heeft een breed repertoire o.a. chansons, popmuziek, jazz. De combinatie met de Amsterdam Staff Band en Wazco belooft een prachtige avond de worden. Zondagochtend verlenen zij medewerking in de samenkomst die om 10.00 uur begint. Na de lunch vertrekt de band richting Haarlem, waar zij om 14.00 uur marcherend door de binnenstad gaan met daaropvolgend een concert op de Grote Markt bij het standbeeld van L.J. Koster. Om 16.00 uur geven zij nog een slotconcert in de Oosterkerk aan de Zomerkade te Haarlem waarvoor de toegang gratis is.

Voor meer inlichtingen en of opgave kan men bellen met telefoonnummer  06-44535665 of via  de website  www.legerdesheils.nl/korpskennemerland

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing