Amsterdam Staff Songsters naar de IJmond

Door: Bos Media Services

Foto: Leger des Heils

BEVERWIJK - Op zaterdag 14 maart en zondag 15 maart 2015 zijn de Amsterdam Staff Songsters van het Leger des Heils te gast in de regio. Zaterdag zijn er optredens in Heemskerk, zondag in Beverwijk.  

Op zaterdag is de groep eerst op het Burgemeester Nielenplein in Heemskerk. Daar wordt vanaf 14:30 uur een open lucht concert gegeven. Aansluitend vertrekken de groepsleden richting woonzorgcentrum Westerheem, waar vanaf 16:15 uur een kort concert wordt gegeven. Op zondag hebben zij een aandeel in de ochtendsamenkomst van het Leger des Heils aan de Geysendorfferlaan 4. In dezelfde locatie wordt om 16:00 uur een groot afsluitend concert gegeven met medewerking van het Leger des Heils muziekkorps van korps Kennemerland.

Tussen de samenkomst en het concert door vertrekken de Amsterdam Staff Songsters nog naar De Bazaar om ook daar een open lucht concert te verzorgen op het Horecaplein in Hal 30. De Amsterdam Staff Songsters is hét toonaangevende koor van het Leger des Heils in Nederland. Het bestaat uit heilssoldaten vanuit heel het land. Eén keer per maand trekt het koor het land in om optredens te verzorgen in verzorgingshuizen, opvangcentra, gevangenissen, enzovoort, of tijdens de samenkomst. Het repertoire is zeer afwisselend: van moderne gospel tot klassieke koormuziek.

De boodschap die de Songsters met hun liederen uitdragen, is dat God van iedereen houdt en dat er eeuwig leven is voor wie in Hem gelooft! Het koor heeft inmiddels een groot aantal cd's opgenomen. Naast de reguliere optredens zijn de Amsterdam Staff Songsters ook regelmatig te zien en te beluisteren op de nationale televisie en radio. Niet alleen in programma's als Nederland zingt, maar ook bij populaire tv-persoonlijkheden als Paul de Leeuw en verlenen hun medewerking bij de tv uitzending van 'Kerst op de Dam'.

Het koor gaat regelmatig op tournee. Zo zijn er tours naar Scandinavie, Duitsland, Engeland en Zwitserland gedaan. Ook de USA, Canada en Australië zijn door het koor bezocht. De tournees maken deel uit van de missie van het koor: 'het verspreiden van Gods Liefde voor deze wereld!' De muzikale leiding van het koor is in handen van Roel van Kesteren die, naast dirigent van de Amsterdam Staff Songsters, als coördinator muziek verantwoordelijk is voor alle muzikale activiteiten van het Leger des Heils in Nederland.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing