Arend Spaans geeft lezing bij ISOO.nu

Door: Bos Media Services

Een voorbeeld uit het werk van Arend Spaans.

BEVERWIJK - Op dinsdag 21 april 2015 geeft fotograaf Arend Spaans een lezing over onder meer zijn ervaringen als fotograaf. Arend Spaans (Den Helder, 1968) woont in Schagen en is sinds 2006 zelfstandig fotograaf. Hij houdt zich momenteel vooral bezig met studiofotografie (portretten en model) en macro-fotografie. Spaans ziet zichzelf als een 'helpende' fotograaf. Zo is hij als vrijwilliger verbonden aan de stichting Opkikker.  

Tijdens de lezing vertelt Spaans hoe hij - eigenlijk noodgedwongen - in het fotografievak verzeild is geraakt. Ook staat hij klaar met tips voor beginnende en gevorderde fotografen en gaat hij in op zijn beweegredenen om ambassadeur van Olympus en Broncolor te worden. Daarnaast toont hij vele beelden van zijn eigen fotografie. Kortom, een gevarieerde avond voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Zie ook www.arendspaans.nl.

De lezing wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu dat gevestigd is aan het Stationsplein 46. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het fotografiecentrum op de avond zelf of op dinsdag- en donderdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur. De kaarten kosten € 7,- per stuk in de voorverkoop (€ 8,- aan de zaal).

ISOO.nu is hét fotografiecentrum binnen de regio IJmond dat tot doel heeft mensen van jong tot oud, van amateur tot professional, een podium te bieden om fotografie te beleven. Met enige regelmaat worden er lezingen en exposities georganiseerd en is er elke dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur gelegenheid elkaar te ontmoeten en ervaringen op het gebied van fotografie uit te wisselen. Daarnaast is elke eerste donderdag van de maand het Fotocafé IJmond geopend, eveneens van 20:00 tot 22:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.isoo.nu en via Facebook.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing