Arjan Heiner nieuwe gemeentesecretaris Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Arjan Heiner is benoemd tot de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van Beverwijk. Gemeente Beverwijk ziet in hem de juiste persoon om de verbinding tussen het college, de raad en de organisatie te versterken en het strategisch vermogen van de organisatie te vergroten. Per 1 mei neemt hij het stokje over van Bernadette Wieringa, die sinds het vertrek van Esther Loenen waarnemend gemeentesecretaris is.

Op 27 februari werd Heiner door het college van burgemeester en wethouders aangewezen als gemeentesecretaris en algemeen directeur van de ambtelijke organisatie. Heiner wordt als gemeentesecretaris eindverantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie.

Die rol is hem niet onbekend: op dit moment is hij gemeentesecretaris in Purmerend. Daarvoor was hij al 16 jaar werkzaam voor de gemeente Purmerend in verschillende functies, o.a. op directieniveau.

Burgemeester Martijn Smit: ‘Heiner is een stevige en mensgerichte persoonlijkheid, die de regio goed kent en ruime ervaring heeft met opgavegericht werken. Gemeente Beverwijk ziet in hem de ideale kandidaat om het strategisch vermogen van de organisatie te vergroten en de verbinding tussen het college, de raad en de organisatie te versterken.’

Arjan Heiner kijkt ernaar uit Beverwijk en Wijk aan Zee beter te leren kennen. ‘De Beverwijkse mentaliteit, de bestuurlijke ambities voor de stad en het dorp en het informele karakter van de gemeentelijke organisatie spreken mij erg aan. Ik kan niet wachten om samen met de inwoners, het bestuur en de collega’s van het Stadhuis aan de slag te gaan voor Beverwijk en Wijk aan Zee.’

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing