Arts & Burgers: voedsel voor je kop

Door: Bos Media Services

(Tekening: Tjarko van der Pol)

BEVERWIJK - McDonald's Beverwijk en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk hebben samen een actie opgezet. Dit culturele centrum is een organisatie die het met minder steun van de gemeente moet doen. In de maand oktober zal McDonald's Beverwijk aan de gasten een donatie vragen om het centrum te steunen. 

Om een groter publiek bekend te maken met het centrum is er bij McDonald's Beverwijk in de herfstvakantie een speciaal programma voor jong en oud. Dompel je drie middagen lang helemaal onder in muziek, dans en beeldende Kunst. Op 21, 22 en 23 oktober 2015 van 14:00 tot 17:30 uur kun je lekker creatief bezig zijn bij de workshops Big Art, McBreak & Happy Dance, Double McAcoustic & Electric. Ben je de walking-wikipedia van de familie, je vriendengroep of de buurtsoos? Bewijs dat dan maar tijdens de McQuiz op woensdagavond 21 oktober 2015 om 19:30 uur. Raad de juiste songtrack, haal de kunstkenner in je naar boven en overtuig de jury van je McDonald's kennis.

Op donderdagavond 22 oktober 2015 om 19:30 uur kun je je talent laten zien tijdens de McTalentshow. Kun jij als de beste een drumsolo spelen? Leg jij zonder moeite je been in je nek? Heb jij de stem van een nachtegaal? Krijg jij mensen plat van het lachen om jouw scherpe grappen? Of kun jij als geen ander een eenhoorn imiteren? Dit is je kans op wereldfaam! McDonald’s Beverwijk stelt voor de McQuiz en de McTalentshow fantastische prijzen beschikbaar zoals kaartjes voor een concert in de Ziggo Dome, A9-studio's en arrangementen voor Cineworld. Opgeven kan via [email protected].

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing