Avondvierdaagse Beverwijk

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Van 23 t/m 26 mei 2023 gaan we weer 4 achtereenvolgende avonden wandelen door Beverwijk. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 3, 5 of 10 km route, die gelopen wordt door Beverwijk. Het vertrekpunt is traditiegetrouw vanuit Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan 7.

Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan in Speeltuin Kindervreugd en wel op de volgende dagen:

Vrijdag 19 mei            19:00u. t/m 20:00u.
Zaterdag 20 mei         19:00u. t/m 20:00u.
Dinsdag 23 mei           17:00u. t/m 18:00u.

Kosten zijn € 6,- per deelnemer.

Start: dinsdag 23 mei

De avondvierdaagse begint op dinsdag 23 mei om 18:00u. Het vertrekpunt is Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan 7 in Beverwijk. Komt u naar de avondvierdaagse het liefst op de fiets, parkeerruimte aan Huiderlaan en in de omgeving is erg beperkt. 

Finish: vrijdag 26 mei

Op vrijdag zijn er afwijkende starttijden voor de 3 km en 5 km, die beginnen dan om 18:30u zodat er aansluiting kan zijn met de 10 km, waardoor alle deelnemers de muziekroute achter de drumband aan kunnen lopen vanaf de Kerkstraat (het plein bij de Grote Kerk/Café Camille/Kennemer Theater/Bibliotheek). Natuurlijk is de Kerkstraat de ideale plek om de lopers te verwelkomen en te feliciteren met een welverdiend bosje bloemen of lekkernij en uiteraard kunt u als bezoeker ook het laatste stukje mee lopen naar Speeltuin Kindervreugd.

Mogelijke verkeershinder

Houdt u er als verkeersdeelnemer rekening mee dat deze gezelligheid gepaard kan gaan met mogelijke maar tijdelijke verkeershinder her en der in Beverwijk en met name rondom de Huiderlaan/Oostertuinen/Plantage en op donderdag ook in centrum Beverwijk (omgeving Breestraat) en op vrijdag rondom de Arendsweg/plantage. Volgt u voor een vlotte doorstroming alstublieft de aanwijzingen van de (evenementen)verkeersregelaars op (u bent dit ook wettelijk verplicht).

Vrijwilliger worden?

Als organisatie van de Avondvierdaagse van Heemskerk en Beverwijk zijn we altijd op zoek naar mensen die zich vrijwillig inzetten voor de Avondvierdaagse. Zij maken dit mooie evenement mogelijk. We hebben binnen ons evenement verschillende functies waaronder (evenementen)verkeersregelaar, ondersteuning aan de starttafel of als bezemwagen achter de laatste lopers aan op een van onze 3 routes per avond. Ons gezellige team heet je van harte welkom. Neem via [email protected] contact met ons op als u geïnteresseerd bent. 

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing