Avondvierdaagse Beverwijk

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Van dinsdag 28  t/m vrijdag 31 mei 2024 gaan we 4 avonden heerlijk wandelen door Beverwijk, Wijk aan Zee, Velsen Noord en Heemskerk. U bent natuurlijk van harte uitgenodigd om ook mee te doen aan de 3, 5 of 10 km route. Het vertrekpunt is traditiegetrouw vanuit Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan 7.
 

Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan in Speeltuin Kindervreugd en wel op de volgende dagen:

maandag 22 april                16:00 t/m 17:00 uur
dinsdag 23 april                 16:00 t/m 17:00 uur
Dinsdag 28 mei                  17:00 t/m 18:00 uur

 Kosten zijn € 6,- per deelnemer.
 

Op onze website https://avondvierdaagsebeverwijk-heemskerk.nl/beverwijk/ kunt u nog veel meer informatie vinden. Dit jaar gaan we ook tijdens de Avond4daagse van Beverwijk de routes digitaal beschikbaar stellen. We hebben dit vorig jaar getest en gezien, dat dit toen al door veel mensen gebruikt en gewaardeerd werd.

Start: dinsdag 28 mei
De avondvierdaagse begint op dinsdag 28 mei om 18:00 uur. Het vertrekpunt is Speeltuin Kindervreugd aan de Huiderlaan 7 in Beverwijk. De route gaat voor de 5 en 10 km richting Heemskerk. Komt u bij voorkeur lopend of op de fiets, parkeerruimte aan de Huiderlaan en in de omgeving is erg beperkt.

woensdag 29 mei
Ieder jaar gaat de Avond4daagse van Beverwijk een avond met de 5 km richting de Ganzenvijver en de 10 km richting Wijk aan Zee. Dit jaar lopen we ook door Wijk aan Zee heen.

Donderdag 30 mei
Op dag 3 lopen de routes richting en door het centrum van Beverwijk. De 5 km loopt langs het station van Beverwijk richting Cineworld en de 10 km gaat dit jaar het havengebied van Beverwijk in en komt door het Wijkeroogpark in Velsen Noord weer terug.

Finish: vrijdag 31 mei
Op vrijdag zijn er afwijkende starttijden voor de 3 km en 5 km, die beginnen dan om 18:30 uur, zodat er aansluiting kan zijn met de 10 km, waardoor alle deelnemers de muziekroute achter Fanfare Showband Heiloo aan kunnen lopen vanaf het kerkplein Op het kerkplein zal voor het vertrek een optreden plaatsvinden van Bateria Unidos D’Alcmaria uit Alkmaar. Met trommels geven zij een prachtige show weg. Misschien staat er ons weer een verrassing te wachten in De Visscherstraat net als vorig jaar.

Mogelijke verkeershinder
Houdt u er als verkeersdeelnemer rekening mee dat deze gezelligheid gepaard kan gaan met mogelijk tijdelijke verkeershinder met name rond De Velst en rotonde Maerelaan/De Baandert en op vrijdag ook in centrum Heemskerk (omgeving M. v. Heemskerckstraat/Burg. Nielenplein/Maerelaan. Volgt u voor een vlotte doorstroming alstublieft de aanwijzingen van de (evenementen)verkeersregelaars op. Bedankt alvast.

Vrijwilliger worden?
Als organisatie van de Avondvierdaagse van Heemskerk en Beverwijk zijn we altijd op zoek naar mensen die zich vrijwillig inzetten voor de Avondvierdaagse. Zij maken dit mooie evenement mogelijk. We hebben binnen ons evenement verschillende functies waaronder (evenementen)verkeersregelaar, splitser, ondersteuning aan de starttafel of als bezemwagen achter de laatste lopers aan op een van onze 3 routes per avond. Ons gezellige team heet je van harte welkom. Neem via [email protected] contact met ons op als u geïnteresseerd bent.

 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing