Avondvierdaagse Heemskerk

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Van 9 t/m 12 mei 2023 gaan we weer 4 achtereenvolgende avonden wandelen door Heemskerk. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 3, 5 of 10 km route, die gelopen wordt door Heemskerk. Het vertrekpunt is aan de achterkant van Heliomare aan De Velst in Heemskerk. Ook dit jaar sponsort de Gemeente Heemskerk in samenwerking met Team Sportservice Kennemerland op donderdagavond de lopers met een leuke verrassing in het thema ‘Heel Heemskerk loopt gezond de avondvierdaagse’ ter hoogte van het Cruijff Court aan de Laan van Assumburg.

Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan aan de achterkant van Heliomare aan De Velst in Heemskerk en wel op de volgende dagen:

Woensdag 19 april       16:00 tot 17:00 uur

Donderdag 20 april       16:00 tot 17:00 uur

Dinsdag 09 mei            17:00 tot 18:00 uur

Kosten zijn € 6,- per deelnemer. (Er mag gepind worden).

Start: dinsdag 9 mei

De avondvierdaagse begint op dinsdag 9 mei om 18:00u. Het vertrekpunt is aan de achterkant van Heliomare aan De Velst in Heemskerk. Komt u naar de avondvierdaagse het liefst op de fiets, parkeerruimte aan De Velst en in de omgeving is erg beperkt. 

Finish: vrijdag 12 mei

Op vrijdag zijn er afwijkende starttijden voor de 3 km en 5 km, die beginnen dan om 18:30u zodat er aansluiting kan zijn met de 10 km, waardoor alle deelnemers de muziekroute achter de drumband aan kunnen lopen vanaf het kermisterrein (het grasveld achter het gemeentehuis aan het Cnossenpad/Joh. Poststraat/Kon. Wilhelminastraat) tot De Velst. Natuurlijk is het kermisterrein de ideale plek om de lopers te verwelkomen en te feliciteren met een welverdiend bosje bloemen of lekkernij en uiteraard kunt u als bezoeker ook het laatste stukje mee lopen naar De Velst.

Mogelijke verkeershinder

Houdt u er als verkeersdeelnemer rekening mee dat deze gezelligheid gepaard kan gaan met mogelijke maar tijdelijke verkeershinder her en der in Heemskerk en met name rondom De Velst en rotonde Maerelaan/De Baandert en op vrijdag ook in centrum Heemskerk (omgeving M. v. Heemskerckstraat/Burg. Nielenplein/Maerelaan). Volgt u voor een vlotte doorstroming alstublieft de aanwijzingen van de (evenementen)verkeersregelaars op (u bent dit ook wettelijk verplicht).

Vrijwilliger worden?

Als organisatie van de Avondvierdaagse van Heemskerk en Beverwijk zijn we altijd op zoek naar mensen die zich vrijwillig inzetten voor de Avondvierdaagse. Zij maken dit mooie evenement mogelijk. We hebben binnen ons evenement verschillende functies waaronder (evenementen)verkeersregelaar, ondersteuning aan de starttafel of als bezemwagen achter de laatste lopers aan op een van onze 3 routes per avond. Ons gezellige team heet je van harte welkom. Neem via [email protected] contact met ons op als u geïnteresseerd bent. 

Veel wandelplezier gewenst.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing