BaakBelevenis in teken van kerstgedachte

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - De maandelijkse BaakBelevenis staat dit keer geheel in het teken van de kerstgedachte. Op woensdag 16 december 2015 vindt tussen 13:30 en 16:00 uur een speciaal kerstprogramma plaats. Deze middag kunnen kinderen deelnemen aan verschillende kerstactiviteiten. 

Kinderen die op woensdag 16 december 2015 naar kinderboerderij De Baak komen, kunnen meedoen aan de levende kerststal, bijvoorbeeld verkleed als engel. Ook kunnen ze een pindaslinger rijgen, een mooie kerstbal versieren of een kerststukje maken. Voor € 0,50 is er warme chocolademelk met een kerstkrans verkrijgbaar. Kom ook naar het kerstevenement, iedereen is van harte welkom!

Kerstgedachte
Tijdens het kerstprogramma wordt ook aandacht gevraagd voor de kerstgedachte. Daarom zullen alle inkomsten van die middag worden gedoneerd aan Oxfam Novib. Door bijvoorbeeld een kip te schenken aan ontwikkelingslanden worden mensen, die het goed kunnen gebruiken, zo geholpen. Een kip zorgt namelijk voor eieren, kuikens en vlees. Naast de inkomsten van bijvoorbeeld de chocolademelk, hopen de medewerkers van De Baak dat ouders een vrijwillige bijdrage willen doneren voor Oxfam Novib.

Volg De Baak op Facebook
Volg NME De Baak op Facebook voor de komende activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie neemt u contact op met [email protected] of 0251 263841.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing