BaakBelevenis op het strand van Wijk aan Zee

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Woensdag 17 augustus organiseert De Baak de Baakbelevenis op het strand van Wijk aan Zee! Tussen 10.30 en 14.30 uur kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Ga mee vissen naar het leven in zee, doe mee met de strandspeurtocht of maak een mooie schelpensleutelhanger! 

Deze dag organiseert De Baak verschillende activiteiten op het strand van Wijk aan Zee. Zo gaan zij om 11.00 uur en om 13.00 uur met een groot sleepnet op zoek naar het leven in zee. Help mee vissen naar zeesterren, vissen, pietermannen of ga met een garnalennetje zelf op zoek naar garnalen. Ook kun je meedoen aan de strandspeurtocht of je eigen sleutelhanger maken van mooie schelpen. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom! 

De activiteiten worden georganiseerd op het strand van Wijk aan Zee voor strandpaviljoen De KUSt, deze strandopgang is te bereiken vanaf de Relweg. In geval van storm of onweer komt de activiteit te vervallen, volg Facebook voor de laatste berichtgeving hierover.  

Volg ook NME De Baak op Facebook voor de komende activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing