Bakkerij Koelman 40 jaar

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Op 1 april bestaat Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in Heemskerk 40 jaar. Het familiebedrijf viert dit met een bijzonder cadeau voor klanten en relaties: een tijdschrift. En uiteraard met taart en een week vol ouderwets scherpe aanbiedingen.

Historie

Het begon allemaal met “De Korenschoof” aan de Maerten van Heemskerckstraat, tegenover het toenmalige postkantoor. Dat pand werd al snel te klein. Na de verhuizing naar het Burgemeester Nielenplein, groeide de zaak uit tot de moderne bakkerswinkel met konditorei en automatiek zoals we die nu kennen. Drie generaties Koelman waren en zijn daarbij betrokken. 

Drie generaties

Vader Wim en moeder Mary waren de grondleggers. Zoon Sjon en schoondochter Nicole bouwden het bedrijf met hun team verder uit. En de derde generatie van zonen Ruben, Jesse en Chiel speelt nu ieder op hun eigen wijze een rol. Sjon: “Op de dagen dat we er als gezin allemaal staan, ben ik extra trots.”

Glossy

Nicole Koelman: “Nu hebben we dus samengewerkt aan onze eigen glossy. In dit tijdschrift kun je uitgebreid lezen over de geschiedenis van ons bedrijf en de medewerkers. En ook over onze producten, zoals het Heemskerkse Ezelsoor. Verder vind je er recepten, grappige weetjes en foto’s van toen en nu. Een deel daarvan ontvingen we van onze klanten na een oproep. Daarnaast schrijven we ook een bakwedstrijd uit voor Moederdag. Meer informatie daarover staat in het magazine en is verkrijgbaar in de winkel. Klanten krijgen vanaf zaterdag 1 april de glossy gratis bij hun boodschappen, zolang de voorraad strekt.”

Feestweek

De glossy is niet het enige, er wordt uitgebreid gefeest. Van 1 april tot aan Pasen is er bij Koelman elke dag een jubileumaanbieding. In het magazine zit hiervoor een speciale strippenkaart, die ook los verkrijgbaar is. Verder bakken de banketbakkers een gigantische jubileumtaart, voldoende voor 700 personen, die op zaterdag 1 april gratis geproefd kan worden. De door Sjon en Ruben Koelman samen ontwikkelde jubileumtaart is de hele feestweek ook op normaal formaat te koop.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing