Banenmarkt RKZ: werken in de zorg!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op woensdag 18 maart organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) van 17:00 tot 21:00 uur een banenmarkt. Lijkt het jou interessant, leuk en boeiend om in het RKZ te werken of wil je meer informatie over onze opleidingen? Je bent welkom om bij ons ‘achter de schermen’ te kijken!

Met trots bieden wij een gevarieerd programma. In het RKZ heb je veel verschillende afdelingen en specialismen, van de Spoedeisende Hulp tot het Brandwondencentrum. In het centrale atrium van het RKZ vertellen enthousiaste collega’s over hun werk en geven demonstraties. Onze collega’s van opleidingen gaan graag met je in gesprek over de opleidingsmogelijkheden.

Presentaties
Elke dertig minuten start er een presentatie. Deze duurt ongeveer 15-20 minuten. Je krijgt tijdens de sessie informatie over werken bij het RKZ, soorten opleidingen, ontwikkelingsmogelijkheden en meer! Let op: kom op tijd voor de presentatie(s). Vol = vol.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Meld je aan via het formulier op de website. Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Kijk voor meer informatie over het programma op www.rkz.nl/banenmarkt 

Gratis parkeren
Parkeren is gratis op woensdag 18 maart tussen 17:30 -21:00 uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing