Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - GroenLinks Beverwijk-Wijk aan Zee heeft haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadverkiezingen gepubliceerd. Onder het moto 'Menselijk, Eerlijk, Duurzaam zet GroenLinks zich in een gezond, leefbaar, toegankelijk en inclusief Beverwijk. Waarin plek is voor iedereen, ongeacht de hoogte van je inkomen, je leeftijd, je seksuele voorkeur of je afkomst.

Want dat is waar GroenLinks Beverwijk voor staat: een inclusieve gemeente waarin we solidair zijn met elkaar én met de toekomstige generaties. GroenLinks Beverwijk legt komende 4 jaar extra accent op een gezonde en duurzame leefomgeving. Dat past bij onze visie, de omgeving waarin wij leven en ons streven naar een samenleving die rekening houdt met de mensen van nu, maar ook met toekomstige generaties.

Wij zetten ons in voor een gemeente waarin een fatsoenlijk dak boven het hoofd voor iedereen bereikbaar is. Een gemeente waar de leefbaarheid in onze wijken centraal staat. Waar ondersteuning en zorg gebaseerd zijn op vertrouwen, solidariteit en samenwerking. Een gemeente waarin alle kinderen en jongeren eerlijke en gelijkwaardige kansen krijgen. Een gemeente die transparant bestuurd wordt en waar de stem van de inwoner meetelt. Een betrouwbare gemeente die samenwerkt met haar inwoners.

En natuurlijk een gemeente waarin we allemaal ons steentje bijdragen aan het oplossen van de klimaatcrisis. Want de klimaatcrisis is een van de grootste opgaven van onze tijd. Het tegengaan van de opwarming van de aarde vergt al onze daadkracht, creativiteit en wil tot samenwerking. Wachten kan niet meer: we moeten nu? de handen uit de mouwen steken. We zijn het verplicht aan onszelf en aan de toekomstige generaties.


Het verkiezingsprogramma is te lezen op de website van GroenLinks Beverwijk-Wijk aan Zee en is ook benaderbaar via de Twitter of Facebook pagina's

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing