Bekende Nederlanders op zaterdagochtend

Zangeres Sandra van Nieuwland

BEVERWIJK - Op zaterdagochtend start Radio Beverwijk het weekend wekelijks met energievolle, informatieve en spraakmakende programma's en gasten, zo ook op zaterdag 12 maart 2016. Er zullen dit keer gesprekken te horen zijn met José Hoebee, Sandra van Nieuwland, Haye van der Heyden en Arliene Beaumont.  

In het programma Tune In To The 80's blikken Richard Koning, Jacko Zwart en René Thepass terug op de jaren '80. Deze aflevering zal in het teken staan van zangeres José Hoebee. De programmamakers praten met haar over de tijd waarin ze met de groep Luv' zeer succesvol is geweest, over haar solocarrière en over van alles wat haar bezighoudt. Natuurlijk is er veel muziek van Luv' en van José solo te horen. Tune In To The 80's wordt uitgezonden tussen 09:00 en 10:00 uur.

Aansluitend start om 10:00 uur het informatieve pogramma Wonderland met in het eerste uur als gast Arliene Beaumont. Zij is één van de organisatoren van We Know You Can Dance, een danswedstrijd die op zondag 13 maart 2016 plaatsvindt in het Kennemer Theater. Jong en oud kan dansen in de stijlen jazz & modern niveau A en B, street/hip hop niveau A en B en breakdance battle 1 vs 1. Voor meer info zie: www.weknowyoucandance.nl.

Tussen 11:00 en 12:00 uur worden twee bekende Nederlanders telefonisch geïnterviewd: zangeres Sandra van Nieuwland en acteur Haye van der Heiden. Zij spelen beide die avond in het Kennemer Theater en vertellen alles over hun voorstellingen en wat er nog meer bij ze speelt. Sandra zingt in de voorstelling nieuwe nummers, oude nummers en vertelt verhalen etc. zie ook: www.sandravannieuwland.com. Haye van der Heyden speelt met Erik Brey (beiden ook lid van Purper) een voorstelling met acts, muziek, theater etc. Zie ook: www.toenwejongenswaren.nl.

Wonderland wordt gepresenteerd door Richard Koning, mede-presentatie en techniek: René Thepass.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing