Benefietvoorstelling voor Oekraïense e.a. oorlogsvluchtelingen

Door: Jan Pronk

IJMOND - In verband met de oorlog in Oekraïne komen er extra stromen vluchtelingen richting Europa, richting ons land.

Om een bijdrage te leveren aan de opvang van deze vluchtelingen worden in het weekend van 18, 19 en 20 maart ten bate van Vluchtelingenwerk Nederland op diverse plekken in de IJmond een Benefietvoorstelling georganiseerd.

Deze indringende muzikale vertelvoorstelling ‘Ze heet Hana’ wordt gebracht door de Santpoortse verhalenschrijver en verteller Piet Paree en de Castricumse muzikant/zanger en liedschrijver Frank Edam.       

In deze voorstelling komt een vluchtverhaal van nu op dramatische wijze samen met een vluchtverhaal uit de Tweede Wereldoorlog.

De toegang tot deze voorstelling van een uur is gratis. Na afloop gaat de hoed rond om het broodnodige geld bijeen te brengen voor de opvang van deze vluchtelingen.

De voorstellingen zijn vrijdagavond 18 maart 20.00 uur in het IJmuidense Zee en Havenmuseum, Havenkade 55, zaterdagavond 19 maart 20.00 uur in De zaal van de Vrijburcht, Vrijburglaan 2 in Heemskerk en zondagmiddag 20 maart 15.00 uur in Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 in Uitgeest.

De zalen, die hiervoor gratis ter beschikking zijn gesteld, zijn open vanaf 30 minuten voor aanvang.

Vol is vol, daarom is reserveren aanbevolen bij [email protected].

Op 1 mei staat de voorstelling gepland ’s morgens in de Dorpskerk in Wijk aan Zee en ‘s middags in het Mosterdzaadje in Santpoort Noord.

Voor meer info over de voorstelling, zie www.pietparee.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing