Bestuursleden exposeren bij ISOO.nu

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Van 14 mei tot en met 30 juli 2016 is de foto-expositie ‘IMPRESSIONS’ bij ISOO.nu te zien. Het fotografiecentrum ISOO.nu bestaat inmiddels twee jaar; begonnen onder de hoede van de stichting Kunst & Cultuur Beverwijk is ISOO.nu sinds kort een zelfstandige stichting. De bestuursleden vinden het daarom tijd worden om te laten zien dat zij zelf veel affiniteit met fotografie hebben. Daarnaast willen zij meegeven dat exposeren voor een ieder bereikbaar is. Tegen een kleine vergoeding kan de aspirant-fotograaf in een mooie ruimte zijn of haar foto’s tonen aan familie en vrienden. Wie wil dat niet?

 

‘IMPRESSIONS’ is een goed gekozen titel voor deze expositie. De foto’s laten indrukken zien van reiservaringen, van landen met hun specifieke kenmerken, door het oog van de fotograaf gezien.

De exposanten zijn: Jan Aardenburg, René Beentjes, Jeffrey Hoogeveen, Thea Olivier, Joop Rumping en Yljas Roeper. De expositie is elke maandag van  20.00 – 22.00 uur en elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur te bezoeken bij  ISOO.nu, Stationsplein 46 in Beverwijk.

 

Het centrum voor fotografie ISOO.nu biedt graag ruimte aan jonge, talentvolle fotografen om te exposeren. Ook worden er regelmatig lezingen en workshops georganiseerd. Daarnaast is ISOO.nu een ontmoetingsplek voor iedereen die fotografie een warm hart toedraagt. Loop daarom eens binnen tijdens het Fotocafé dat elke derde maandag van de maand van 20.00 – 22.00 uur wordt gehouden.

Zie ook: www.isoo.nu of www.facebook.com/isoo.nu

 Informatie over exposeren bij ISOO.nu: stuur een mail naar Jan Aardenburg, [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing